Aleksejs Višņakovs pametis Polijas futbola klubu 'Cracovia'

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksejs Višņakovs nolēmis pamest Polijas klubu Krakovas "Cracovia", vēsta poļu mediji.

Aizvadītajā sezonā "Cracovia" komanda zaudēja vietu Polijas čempionāta augstākajā divīzijā, tāpēc nākamajā sezonā tā spēles valsts pirmajā līgā.

Višņakovs, kā arī vēl trīs futbolisti nevēlas spēlēt Polijas pirmajā līgā, tāpēc nolēmuši pārtraukt savas līgumsaistības ar "Cracovia" vienību.

Sašutumu par šādu futbolistu lēmumu paudis "Cracovia" galvenais treneris Vojcehs Stavovijs, piebilstot, ka šādus spēlētājus viņš savā komandā nevēlas redzēt.

"Centos ar viņiem runāt un pārliecināt palikt "Cracovia" komandā, taču, ja ir skaidri pateikts "nē", tad nevēlos, lai vēlāk spēlētāji būtu nelaimīgi un izteiktu pretenzijas," atzina Stavovijs.

28 gadus vecais Višņakovs ir "Skonto" kluba audzēknis un šīs komandas pamatsastāvā spēlēja no 2003. līdz 2008.gadam, bet 2009.gada februārī viņš parakstīja divu gadu līgumu ar "Ventspils" vienību.

Pagājušā gada janvārī Višņakovs noslēdza divu ar pusi gadu līgumu ar Krievijas premjerlīgas komandu Naļčikas "Spartak", tomēr pēc treneru maiņas klubs un spēlētājs nespēja vienoties par sadarbību. Savukārt tā paša gada februārī Višņakovs uz divām ar pusi sezonām parakstīja vienošanos ar "Cracovia" komandu.

Latvijas izlasē Višņakovs līdz šim aizvadījis 43 spēles, kurās guvis septiņus vārtus.


Написать комментарий