Rēzeknē tiksies Latvijas pašvaldību izpilddirektori

foto rezekne24.lv
foto rezekne24.lv

Piektdien, 3. augustā plkst. 12.00 Rēzeknes pilsētas domē notiks Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas (LPIA) sanāksme. Šādas sanāksmes notiek reizi mēnesī un ikreiz citā pašvaldībā. Augustā par sanāksmes vietu izvēlēta Rēzekne, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Sanāksmi iesāks LPIA priekšsēdētājs Normunds Tropiņš, nākamais klātesošos uzrunās Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs, pēc tam ar prezentāciju uzstāsies Rēzeknes pilsētas domes pārstāvji, Valsts Zemes dienesta ģenerāldirektores vietniece Maija Bērziņa, „Rēzeknes Speciālās ekonomiskās zonas” pārvaldes vadītāja Sandra Ežmale, Rēzeknes uzņēmēju biedrības valdes locekle, LDDK sociālā dialoga koordinatore Skaidrīte Baltace.

Pēc sanāksmes izpilddirektori dosies ekskursijā, kuras laikā iepazīsies ar pašvaldības īstenoto projektu gaitu – apskatīs Latgales kultūrvēstures muzeju, kā arī topošos Austrumlatvijas reģionālo daudzfunkcionālo centru, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru un citus objektus. Rēzeknes pilsētas domes izpilddirektors Raimonds Olehno atzīst, ka pilsētas izvēle sanāksmes rīkošanai ir cieši saistīta sanāksmes tematiku, kura šoreiz ir veltīta Eiropas fondu līdzekļu piesaistīšanai un ieguldīšanai pilsētvides attīstībā. Tā kā šajā jomā Rēzekne ir viens no spilgtākajiem un veiksmīgākajiem piemēriem Latvijā, izpilddirektori pulcēsies tieši pilsētā Latgales sirdī.


Написать комментарий