Daugavpils dome pārtrauca visas līgumsaistības ar firmu „Gādība”

foto gorod.lv
foto gorod.lv

8.augustā Daugavpils tiesa uzsāka būvfirmas „Gādība” maksātnespējas procesu. Tika noteikts uzņēmuma administrators, pie kura mēneša laikā var griezties firmas kreditori, un pēc tam tiks pieņemts lēmums par bankrota procedūras sākumu vai par uzņēmuma sanāciju.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka sakarā ar visiem objektiem, kuros strādāja firma „Gādība”, pašvaldība ir pārtraukusi līgumattiecības. Netika attaisnotas arī Domes cerības, ka firma varētu pabeigt palikušos darbus sporta skolā. Darbi minētajā objektā tika iekļauti kopējā konkursā par skolu renovācijas darbu pabeigšanu eiroprojekta ietvaros.

Pašvaldībai nācās atteikties no firmas pakalpojumiem arī Saules skolas renovācijas projektā. Šobrīd objektā notiek inventarizācija, pēc tam tiks izsludināts jaunais konkurss.

Attiecībā uz A.Pumpura ielas un Vienības ielas rekonstrukcijām, firmas „Gādība” nepabeigtos darbus tiek plānots pabeigt tuvākajā laikā, lai līdz ziemai varētu ielikt divas asfalta kārtas. Konkurss jau tika izsludināts, aploksnes ar piedāvājumiem ir atvērtas un tuvākajā laikā tiks pasludināti iepirkuma rezultāti.


Написать комментарий