Francūzis sešus mēnešus vecu bērnu izlicis pārdošanai internetā

foto geekadda.com
foto geekadda.com

Kāds vīrs Francijā pārdošanai internetā izlicis sešus mēnešus vecu bērnu, pēc tam, kad uzzinājis, ka sieva viņu ir piekrāpusi un ka tas nemaz nav viņa bērns, atsaucoties uz vietējiem medijiem, vēsta aģentūra "Itar-Tass".

Sludinājumu vīrs publicējis lietotu mantu pārdošanas interneta vietnē "Le Bon Coin".

"Es uzzināju, ka šis bērns acīmredzot nav mans," piekrāptais vīrs ierakstījis pie sludinājuma sadaļā "Mēbeles un interjera priekšmeti". "Bez fakta, ka mums ir dažāda ādas krāsa, man tikko bija iespēja uzzināt īsto bērna tēvu, kurš piezvanīja uz sievas numuru, lai painteresētos par dēla veselību," sludinājumā skaidro vīrs.

Sludinājumu vīrietis nobeidza ar standarta tekstu: "Ja ir interese, zvaniet. Par cenu var vienoties." Kāda īsti bijusi norādītā cena, mediji neatklāj.

Sludinājums tika publicēts pirmdien un bija apskatāms vairākas stundas, līdz apmeklētāji par sludinājuma saturu brīdināja vietnes administrāciju un bērnu tiesību aizsardzības organizāciju.

Francijas prokuratūra sākusi izmeklēšanu. "Pat ja runa ir tikai par joku, tas ir pilnīgi nevietā," paziņoja amatpersonas.


Написать комментарий