Francijas tiesa aizliedz jelkādu Keitas Midltones sauļošanās foto publicēšanu

foto showbizguruu.blogspot.com
foto showbizguruu.blogspot.com

Francijas tiesa aizliegusi jelkādu tālāku skandalozo fotogrāfiju, kurās prinča Viljama sieva Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone redzama kailām krūtīm,pārpublicēšanu, ziņo Sky News.

Jāatgādina, ka  Francijas bulvārpreses izdevuma "Closer'' fotogrāfs fiksējis fotogrāfijās brīdi, kad Ketrīna ar vīru, princi Viljamu atpūtās karaliskajā īpašumā Francijā,kur Ketrīna sauļojās kailām krūtīm. 

Tiesas lēmums paredz, ka "'Closer» tuvāko 24 stundu laikā karaliskā pāra pārstāvjiem jānodod fotogrāfiju oriģināli, kā arī jāizņem attēli no interneta vietnes.

Ja tiesas lēmums netiks nekavējoties izpildīts un aizliegums bildes pārpublicēt tiks pārkāpts vai tās tiks nodotas tālāk, būs jāmaksā 10 000 eiro liels sods par katru nokavēto dienu.

Savukārt princis Viljamss un Keita Midltone saņems kompensāciju 5000 eiro apmērā.

 Vienlaikus Francijā pēc karaļnama sūdzības saņemšanas sākta kriminālizmeklēšana, un izmeklētāji patlaban vērtē, vai vainīgajām personām būtu jāizvirza kriminālapsūdzības.

 Jau ziņots, ka uz žurnāla "Closer"14. septembra vāka publicēta fotokolāža, kurā redzama hercogiene bez peldkostīma augšiņas. Fotogrāfijās fiksēts kā Ketrīna iesmērē Viljamam muguru ar sauļošanās krēmu un citas brīvdienu ainas.16. septembrī fotogrāfijas publicēja Īrijas tabloīds "Irish Daily Star", bet pēc dažām dienām pārpublicēja arī bijušajam Itālijas premjeram un mediju magnātam Silvio Berluskoni piederošs izdevums "Chi".

Kā  pirms publicēšanas izteicies izdevuma "Chi" galvenais redaktors Alfonso Siņorini,"pat Anglijas karalienes personīgs lūgums mani neapturēs, šajās fotogrāfijas nav nekā skandaloza, tas ir vienkāršs laulāts pāris atpūtā".

!8. septembrī  kļuvis zināms, ka uz laiku, kamēr notiek iekšējā izmeklēšana, no darba izdevumā "Irish Daily Star" atstādināts galvenais redaktors.


Написать комментарий