'airBaltic' sāks lidojumus uz Kišiņevu

airplane-pictures.net
airplane-pictures.net

Latvijas nacionālā aviokompānija ”airBaltic” no 29.oktobra nodrošinās lidojumus no Rīgas uz Kišiņevu, portālu ”Delfi” informēja lidsabiedrībā.

Lidojums caur ziemeļu tranzītmezglu Rīgā savienos Moldovas galvaspilsētu ar lidostām Rietumeiropā, Skandināvijā, Baltijas valstīs un Krievijā. Uz Kišiņevu ”airBaltic” lidos divas reizes nedēļā.

”Kišiņevas pilsētas un apkārtējo reģionu iedzīvotāji tagad varēs baudīt ērtus lidojumus uz tādām pilsētām kā Amsterdama, Parīze, Roma, Berlīne, Oslo, Kopenhāgena, Stokholma, Helsinki, Tallina, Sanktpēterburga, un daudzām citām pilsētām,” sacījis ”airBaltic” pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Mihaels Grimme.

Viņš norāda, ka palielinot lidojumu biežumu salīdzinājumā ar pērno ziemu, ”airBaltic” uzlabos piedāvājumu gan vietējiem pasažieriem, gan tiem, kas ceļo tranzīta lidojumos caur Rīgu uz un no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs.

Kā ziņots, ”airBaltic” pirmo reizi ziemas sezonā piedāvās arī lidojumus uz Budapeštu, palielinās lidojumu skaitu uz Londonu, Parīzi, Briseli, Amsterdamu, Vīni, Minheni, Diseldorfu, Oslo, Bergenu, Billundu, un piedāvās jaunus ērtus savienojumus uz galamērķiem visā pasaulē sadarbībā ar nozīmīgām partneraviokompānijām.

”airBaltic” nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Lidsabiedrība dibināta 1995.gadā un tās galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju. ”airBaltic” flotē ir 32 lidmašīnas.


Написать комментарий