Noskaidroti konkursa „Mis un Misters Balvi 2012” finālisti

foto balvi.lv
foto balvi.lv

Pēc Balvu pašvaldības portāla informācijas, 10.novembrī Balvu Kultūras un atpūtas centrā notika konkursa „Mis un Misters Balvi 2012” dalībnieku atlase. Pieteikušies bija 15 pretendenti. No tiem vērtēšanas komisijai bija jāizvēlas desmit, kuri 2.februārī sacentīsies par Mis un Mistera titulu. Konkursantus vērtēja aģentūras „Mis Latvija” vadītāja Inta Fogele, konkursa „Mis un Misters Balvi” producents Ivars Saide, sporta skolotāja, aerobikas trenere Iluta Balule, horeogrāfe Valērija Olekša, Balvu novada Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Iveta Tiltiņa un Balvu Kultūras un atpūtas centra pasākumu organizatore Inese Buliņa.

Konkursantiem bija jāpastāsta par sevi, jāatbild uz dažādiem jautājumiem, jāparāda komunikācijas prasmes un kustību koordinācija. Pēc pārrunām un debatēm vērtētāji nosauca konkursa finālistus. Par Mis titulu sacentīsies: Madara Voite, Valērija Orlovska, Dana Šustova, Linda Mežale un Estere Alpe. Par titulu Misters Balvi cīnīsies Guntars Logins, Artūrs Buzijans, Viesturs Smoļaks, Atis Iļjanovs un Emīls Tjunītis.

Konkurss „Mis un Misters Balvi” notiks jau astoto reizi. Pirmo reizi šāds pasākums Balvos norisinājās 2000. gadā. Speciālisti atzīst, ka šis pasākums Balvos norisinās augstā līmenī un izceļas ar augstvērtīgu šovu. Par labo līmeni liecina arī tas, ka divi no šī konkursa dalībniekiem ir izcīnījuši Misters Latvija titulu – „Misters Latvija 2007” ir Jānis Komarovskis, bet „Misters Latvija 2011” – Kaspars Romanovs. Jāpiebilst, ka no 10.novembra Kaspars pārstāv Latviju vīriešu skaistumkonkursā „Mr.World 2012” Kentā, Lielbritānijā.


Написать комментарий