Daugavpils universitātes studenti piedāvā apmainīt makulatūru pret tīru papīru

foto votnabchelny.ru
foto votnabchelny.ru

Šodien, 14. novembrī, Daugavpils universitātē notiks neparasts pasākums ar nosaukumu “Uzzini un šķiro!”, pasākuma iniciatori ir Izglītības un vadības fakultātes otrā kursa studenti kopīgi ar DU Ekopadomi.

Pēc vienas no organizatores Olgas Koršunovas vārdiem, trešdien, plkst. 16:00 Dienesta viesnīcā Sporta ielā 6 varēs samainīt makulatūru pret tīru papīru.

Akcijas gaitā katrs, kurš vēlēsies, viens pats vai grupā, varēs pārbaudīt savas zināšanas atkritumu šķirošanā, turklāt, arī radoši izpausties, uzzināt daudz ko jauna un interesanta, kā arī jautri un lietderīgi pavadīt laiku.

Pasākuma “Uzzini un šķiro!” dalībniekus gaida patīkami pārsteigumi un piemiņas balvas. Papildus informāciju var iegūt pa telefonu 26215702.

DU studenti un pasniedzēji jau sen strādā pie tā, lai popularizētu pareizu un ekoloģisku dzīvesveidu. Jau vairākus gadus pēc kārtas vāc makulatūru un izlietotās baterijas, organizē jautrus un lietderīgus pasākumus, vēlas pievērst pilsētas jaunatnes uzmanību nopietnai problēmai - vides saglabāšana.

Piemēram, lielā pavasara tīrīšana, kas pagājušā gada martā notika DU dienesta viesnīcās ar nosaukumu “Ielaid pavasari savā istabā!”, šo akciju ar lielu prieku atbalstīja gandrīz visi studenti. Rezultātā, tie ne tikai atbrīvojās no nevajadzīgiem krāmiem, atkritumiem un makulatūras, bet arī ieguva pozitīvu lādiņu no kolektīvā darba ekoloģijas saglabāšanā.

Kā arī, Latgales lielākās augstskolas studenti un pasniedzēji piedalījās ekoskrējienā, lai pievērstu uzmanību neveselīgajam dzīvesveidam, kas kaitē videi un piedalījās Zaļā punkta kausā.


Написать комментарий