Celtnieki sola šogad pabeigt J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas un 12.vidusskolas renovāciju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Celtnieki sola, ka šogad varētu būt pabeigti J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas un 12.vidusskolas eiroprojekta ietvaros veiktie renovācijas darbi, portālam Gorod.lv paziņoja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Šobrīd tuvojas noslēgumam J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolā, 12.vidusskolā un Ruģeļu pamatskolā veiktie renovācijas darbi. Nedaudz lēnāk notiek Krievu vidusskolas-liceja renovācija, bet darbuzņēmēju sākotnēji norādītie darbu grafika termiņi tiek ievēroti.

Konkursa par renovācijas darbu pabeigšanu Daugavpils 13., 15.vidusskolā, Logopēdiskajā internātpamatskolā un 11.vidusskolā uzvarētājs pagaidāms nav noteikts. Visdrīzāk piedāvājums varētu pārsniegt projekta līdzekļu atlikušo summu, tāpēc pirms līguma noslēgšanas ar darbuzņēmēju nāksies šo jautājumu saskaņot ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Finanšu ministriju un saņemt deputātu piekrišanu kredīta ņemšanai. Tiek plānots, ka darbi minētajos objektos tiks uzsākti pavasarī.

Pilsētas skolu renovācijas projekts tika uzsākts 2010.gada pavasarī. Projekta kopējais finansējums sastāda 8 482 667 latus, no kuriem 85% finansē ERAF, 4,5% - valsts. Darbu izpildes termiņš ir 2013.gada augusts.


Написать комментарий