'Chelsea' atbrīvo galveno treneri di Mateo

foto fulhamchronicle.co.uk
foto fulhamchronicle.co.uk

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komanda Londonas "Chelsea" no galvenā trenera amata atbrīvojusi itāļu speciālistu Roberto di Mateo, vēsta Lielbritānijas mediji.

Šāds lēmums pieņemts pēc "Chelsea" zaudējuma UEFA Čempionu līgas spēlē Itālijas komandai Turīnas "Juventus" (0:3). Pēc šīs neveiksmes Londonas komanda ir tuvu, lai izstātos no prestižā turnīra.

"Komandas rezultāti pēdējā laikā nav bijuši labi, līdz ar to kluba īpašnieks un vadība pieņēma lēmumu veikt pārmaiņas, lai komanda varētu doties pareizajā virzienā," teikts kluba paziņojumā. "Klubam priekšā ir grūts uzdevums, lai kvalificētos Čempionu līgas izslēgšanas spēlēm, kā arī turpinātu cīņu premjerlīgā un trīs kausa izcīņās."

Pēc veiksmīgā sezonas sākuma "Chelsea" komanda aizvadītajā astoņās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras.

Di Mateo "Chelsea" galvenā trenera amatā martā nomainīja atlaisto Andrē Villašu-Boašu, palīdzot Londonas klubam triumfēt UEFA Čempionu līgā un Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā.

Čempionu līgas E grupas kopvērtējumā "Chelsea" ar septiņiem punktiem piecās spēlēs ir trešajā vietā. Londonas komandai, lai izkļūtu no grupas, nākamās kārtas mačā jāuzvar dāņu "Nordsjaelland" vienība un jācer uz "Juventus" zaudējumu Doņeckas "Šahtar" vienībai.

Savukārt premjerlīgas kopvērtējumā "Chelsea" ar 24 punktiem 12 spēlēs ir trešajā vietā.


Написать комментарий