Atklās Ventspils metināšanas rūpnīcu

foto magistramater.xanga.com
foto magistramater.xanga.com

Trešdien atklās SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" ražošanas korpusu, kura realizācijai piesaistīti 2,46 miljoni latu, portālu "Delfi" informēja rūpnīcā.

Rūpnīca specializējas lielizmēra augstas kvalitātes un drošības metāla konstrukciju izgatavošanā. SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" ir jauna komercsabiedrība, kas dibināta 2010.gadā, lai Ventspilī izveidotu lielizmēra metāla konstrukciju ražošanas rūpnīcu.

Rūpnīcā uzstādīts jaudīgas iekārtas un aprīkojums, tostarp plaša izmantojuma metināšanas aprīkojums, automatizēta strūklas drupināšanas kamera, krāsošanas cehs, dažāds metālu griešanas aprīkojums un citi.

Uzņēmums izveidojis stabilu sadarbību ar metāla velmējumu rūpnīcām Eiropā, Ukrainā un Krievijā. Ventspils metināšanas rūpnīcā ražotā produkcija atbilst Eiropas standartiem un ir atzīmēta ar CE marķējumu.

Uzņēmuma darbības jauda ir līdz 600 tonnām mēnesī. Šobrīd uzņēmumā jau strādā vairāk kā 50 darbinieku, bet tuvākajā laikā to skaitu plānots palielināt līdz 80. Projekta "Lielizmēra metāla konstrukciju rūpnīcas izveide Ventspilī" realizācijai uzņēmumam izdevās piesaistīt arī ES līdzekļus. Metāla konstrukciju ražošanas līnijā kopā investēti aptuveni 3,5 miljonus eiro (2,46 miljonus latu).


Написать комментарий