Cipulis 'Lev' komandā debitēs trešdien pret 'Torpedo'

foto kasnotiek.com
foto kasnotiek.com

Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Cipulis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Čehijas klubā Prāgas "Lev" debitēs trešdienas cīņā pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienību, vēsta komandas oficiālā mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka pirmdien Latvijas Hokeja federācija (LHF) ziņoja, ka Cipulis pievienojies "Lev" komandai. Otrdien to apstiprināja arī pats klubs.

Kā vēsta vienība, tad līgums ar Cipuli parakstīts daudzo savainoto uzbrucēju dēļ. Šobrīd Prāgas komandai palīdzēt nevar uzbrukuma spēlētāji Jaroslavs Svoboda, Jirži Novotnijs, Jurajs Mikušs un Romāns Červenka.

Jau ziņots, ka pēc aizvadītās sezonas Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" nepagarināja līgumu ar Cipuli, un šajā sezonā viņš bija bez kluba.

Cipulis pēdējo oficiālo spēli aizvadīja novembra vidū, pārstāvot Latvijas valstsvienību pārbaudes spēlēs ar Krievijas otro izlasi. Vienā no mačiem viņš atzīmējās ar gūtiem vārtiem.

Pagājušajā sezonā "Dinamo" komandā Cipulis 47 regulārā čempionāta spēlēs guva divus vārtus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles, bet sešās Gagarina kausa cīņās viņš pie rezultativitātes punktiem netika.

Kopā KHL čempionātā un Gagarina kausā izcīņā, pārstāvot "Dinamo" un Habarovskas "Amur" vienības, Cipulis aizvadījis 227 spēles, izceļoties ar 33 vārtiem un 33 rezultatīvām piespēlēm.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Lev" ar 44 punktiem 31 spēlē ir septītajā pozīcijā.


Написать комментарий