Attapīga lapsa pa viedtālruni nosūta SMS

foto alaska-in-pictures.com
foto alaska-in-pictures.com

Sešpadsmit gadus vecais norvēģis Larss Bjerke bija ļoti pārsteigts, kad, kopā ar draugiem izmēģinot viedtālruņa dzīvnieku pievilināšanai paredzēto aplikāciju, tas patiešām izdevies, turklāt kāda viltīga lapsa puisim tālruni nočiepusi.

Kā vēsta vietējie mediji, puiši bija tālrunī instalējuši programmu, kas rada savvaļas dzīvnieku pievilināšanai paredzētas skaņas. Programma patiešām darbojusies - drīzumā netālu no Bjerkes mājām parādījusies simpātiska ruda lapsa.

Ziņkārīgais dzīvnieks kādu laiku metis lokus ap tālruni, it kā vēlēdamies to saķert un pagaršot, tomēr baidīdamies no cilvēku klātbūtnes, kuri slēpās turpat netālu ar videokameru rokās.

Beidzot vēlēšanās satvert zobos dīvainās skaņas radošo ierīci izrādījās stiprāka, un lapsa, aši saķērusi mobilo tālruni, metās krūmos, pusaudžu sašutušo kliedzienu pavadīta.

Larss, kuru acīmredzot zaudējums ne sevišķi uztraucis, mēģinājis sazvanīt savu numuru cerībā, ka dzīvnieks nometīs tālruni un to atradīs kāds garāmgājējs.

"Kāds nospieda atbildēšanas pogu, bet es dzirdēju tikai ķepu radīto dipoņu, kaut kādu troksni un elsošanu. Šķiet, lapsa bija nejauši nospiedusi atbildes podziņu ar zobiem," vēlāk izteicās Bjerke.

Drīzumā pēc zvana Larsa draugs savā mobilajā tālrunī ieraudzīja no Bjerkes viedtālruņa sūtītu īsziņu.

"Tur bija šāds teksts - I FRY o a0ab 34348tu åaugjoi zølbmosdji jsøg ijio sjiw - laikam lapsa mums kaut ko gribēja pateikt, visdrīzāk to, ka tālruni mēs vairs nekad neieraudzīsim," ar smaidu savu piedzīvojuma stāstu pabeidza lapsas aplaupītais pusaudzis.


Написать комментарий