Līvānos notiks sporta svētki bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām

foto livani.lv
foto livani.lv

Rīt, 6.decembrī Līvānu 2.vidusskolas sporta zālē notiks Līvānu Bērnu un jauniešu centra sadarbībā ar Latvijas bērnu un jauniešu invalīdu sporta federāciju organizētie ikgadējie Latgales reģiona sporta svētki bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām.

Līvānu Bērnu un jauniešu centra pārstāve Aija Skarbiniece pastāstīja, ka minētais pasākums tiek organizēts jau četrpadsmito reizi un tiek veltīts Starptautiskajai invalīdu dienai, kas tiek atzīmēta 3.decembrī.

Šogad dalībai sporta svētkos pietiekušies 70 cilvēki vecumā no 7 līdz 35 gadiem. „Minētie vecuma ierobežojumi noteikti nolikumā, īstenībā jaunākajām pasākuma dalībniekam ir 4 gadi, bet vecākajām – 45”, - dalījās Skarbinieces kundze. Šogad sportisti piedalīsies deviņās stafetēs, katrā posmā atradīsies tiesnesis, kurš noteiks stafešu uzvarētājus dažādās vecuma grupās. Pasākuma noslēgumā sporta svētku dalībnieki tiks apbalvoti arī par individuālajiem sasniegumiem.

A.Skarbiniece ar nožēlu minēja, ka šogad dalībai sporta svētkos pietiecies mazāks cilvēku skaits, jo daudzi šobrīd slimo vai nevar apmeklēt pasākumu finansiālu grūtību dēļ. Piemēram, rītdienas pasākumā nepiedalīsies bērni un jaunieši no Daugavpils un Krāslavas, kaut arī iepriekšējos gados viņi parasti pietiecās, nebūs arī dalībnieku no Balviem, kurus A.Skarbiniece raksturoja kā atsaucīgākus un aktīvākus pasākuma dalībniekus un spēcīgus konkurentus sporta disciplīnās.

05.12.2012 , 18:45

Anna Andrejeva , GOROD


Написать комментарий