Jēkabpilī diskutēs par personāla lomu uzņēmuma attīstībā

foto jekabpils.lv
foto jekabpils.lv

Piektdien, 7.decembrī, plkst.10.00 Jēkabpils Agrobiznesa koledžas konferenču zālē notiks izbraukuma seminārs „Uzņēmuma personāls kā uzņēmējdarbības attīstības virzītājs”, informē Daugavpils Universitātes Tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta vadītāja Zane Zariņa.

Seminārā uzstāsies dažādu nozaru uzņēmējas, kuras stāstīs par komandas lomas un radošā potenciāla apzināšanas nozīmi uzņēmumā, par uzņēmuma personāla veidošanas metodēm un kritērijiem, kā arī par darbu pēc personāla atlases. Uzņēmējas runās arī par katra darbinieka nozīmi un ieguldījumu uzņēmuma attīstībā.

Savukārt Tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta pārstāve iepazīstinās semināra dalībniekus ar Daugavpils Universitātes pakalpojumu piedāvājumu uzņēmējiem.

Piedalīties Daugavpils Universitātes Tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta (DU TPK)  organizētajā seminārā aicināts ikviens interesents. Dalība seminārā bezmaksas.

DU TPK darbības mērķis ir sniegt pētniecības pakalpojumus atbilstoši uzņēmēju vajadzībām, veicināt sadarbību starp zinātniekiem un uzņēmējiem, nodrošināt zinātnieku un pētnieku intelektuālā īpašuma aizsardzību, kā arī sekmēt zinātnisko institūciju pētniecības rezultātu ieviešanu ražošanā.

DU TPK piedāvā šādus pakalpojumus: tehnoloģiju pārneses procesa informatīvo, metodisko un zinātnisko atbalstu; informatīvo atbalstu - publikācijas, konferences, izstādes; augsti tehnoloģisko uzņēmumu un organizāciju tehnoloģiju pārneses veicināšanu Latvijas un starptautiskajā tirgū; intelektuālā īpašuma aizsardzības pakalpojumus - analogu un prototipu meklēšana, patentu pieteikumu sagatavošana un iesniegšana.

Daugavpils Universitātes Tehnoloģiju pārneses kontakpunkts izveidots ar Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu (projekta vienošanās Nr. L-TPK-08-0004, identifikācijas Nr. TPK/2.1.2.1.2/08/01/009).


Написать комментарий