'Toyota GT-86' ar kompresormotoru

publicitātes foto
publicitātes foto

Japāņu kompānija "Abflug" izstrādājusi sportiskās kupejas "Toyota GT-86" modifikāciju "Spiral 86" ar kompresormotoru. Automobilis tiks prezentēts nākamā gada sākumā Tokijā.

Standarta divlitru atmosfēriskajam boksermotoram "Abflug" uzstādījis "HKS GT" kompresoru un sportiskāku izplūdes sistēmu. Tas ļāvis jaudu palielināt līdz 258 zirgspēkiem (+58 ZS), bet griezes momentu – līdz 296 ņūtonmetriem (+91 Nm).
'Toyota GT-86' ar kompresormotoru

Tāpat šim automobilim uzstādīts agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplekts, 19 collu riteņi, "Dixcel" bremzes, kā arī "HiperMAX IV GT" balstiekārtas atsperes un amortizatori.

Jau rakstījām, ka "Toyota GT-86" rūpnīcas jaudīgākā versija būšot hibrīds. Autoražotājs sāktonēji taisnojās, ka šajā spēkratā zem motora pārsega nav vietas turbīnai. Pēc tam – turbopūtes motors neatbildīs mūsdienu degvielas ekonomijas un ekoloģijas standartiem. Tiesa, drīz pēc "Toyota GT-86" debijas dažādas tūninga kompānijas uzstādījušas tam ne tikai turbīnu, bet pat oriģinālo četrcilindru dzinēju aizstājušas ar V8.


Написать комментарий