Grupa „Purgen” Vācijā gandrīz nosala

foto purgen.3dn.ru
foto purgen.3dn.ru

Grupa „Purgen” ir atgriezusies no Eiropas, kur piedalījās koncertturnejā. Visvairāk koncertu grupa sniedza Vācijā. Savu koncertturneju kolektīvs uzsāka Berlīnē un pabeidza uzstāšanos Ebersvaldes pilsētiņā. Par valsts apmeklējumu kolektīva līderim Ruslanam Gvozdejem palika neviennozīmīgs iespaids. Siltā Vācijas publikas uzņemšana bija kontrastā ar aukstiem klubiem un ēdienu, raksta „ThankYou”

„Vācijas nacionālais ēdiens ir sviestmaizes, un tie mums apnika!” pasūdzējās Ruslans.

Acīmredzot vācu mentalitātes īpatnība visu izmantot lietderīgi un ekonomiskā krīze ir atstājusi savas pēdas, tāpēc klubos bija auksti. Siltuma piegāde bija ieslēgta tikai tad, kad zālē bija auksti, neskatoties uz lielo cilvēku skaitu zālē. Uzstāties tādos apstākļos nav iespējams.” pastāstīja muzikants.

Muzikants arī pavēstīja, ka pēc Vācijas apmeklējuma viņš raksturo valsti pēc tādas devīzes „Mirsti, bet ekonomē”. Arī koncertturnejas organizators bija sašutumā par tādiem apstākļiem. Neskatoties uz negatīvām atsauksmēm, kolektīvs var lepoties ar to, ka koncertturnejas laikā viņi iepazinās ar ietekmīgiem cilvēkiem, kuri lūdza kolektīvu piedalīties nākamajā gadā vairākos festivālos.

Informācija ņemta no shoowbiz.ru


Написать комментарий