Martins Dukurs ar uzvaru pabeidz 2012.gadu

foto uk.eurosport.yahoo.com
foto uk.eurosport.yahoo.com

Latvijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri piektdien Francijā, Laplaņas trasē, Pasaules kausa izcīņas kārtējā posmā iekļuva labāko trijniekā.

Martins Dukurs abos braucienos bija labākais un ar uzvaru pabeidza 2012.gadu. Savukārt Tomass Dukurs abos braucienos bija trešais un trešais arī kopvērtējumā.

Pasaules kausa kopvērtējuma līderis Martins Dukurs pārliecinoši veica pirmo braucienu, pieļaujot tikai nelielas kļūdiņas, kas gan rezultātā neatspoguļojās. Viņa rezultāts finišā bija 1:00,80 minūte. Otrais pēc pirmā brauciena bija krievs Aleksandrs Tretjakovs, kurš Martinam Dukuram zaudēja 0,28 sekundes. Savukārt Tomass Dukurs pirmajā braucienā savam brālim zaudēja 0,55 sekundes.

Otrā braucienā Martins Dukurs trases lejasdaļā pieļāva kļūdu, tomēr tas viņam neliedza triumfēt sacensībās. Tretjakovs arī pieļāva kļūdas un finišā Martins Dukurs viņu apsteidza par 0,54 sekundēm. Arī Tomass Dukurs otrajā braucienā pieļāva kļūdas, kas liedza viņam pacīnīties par otro vietu posmā. Finišā viņš savam brālim zaudēja 0,92 sekundes.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc pieciem posmiem Martins Dukurs ir pārliecinošs līderis (1110 punkti), otrais ir Tretjakovs (1012 punkti), bet Tomass Dukurs nostiprinājies trešajā vietā (986 punkti).


Написать комментарий