Lielbritānijas miljonāru imigrācijas iemesls ir klimats

foto novostiua.net
foto novostiua.net

Kā ziņo novostiua.net, aptuveni ceturtā daļa Lielbritānijas miljonāru tuvāko gadu perspektīvā redz izbraukšanu no valsts . Divas trešdaļas miljonāru imigrēs no Lielbritānijas nelabvēlīgā klimata dēļ.

Puse no «Lloyds TSB International» aptaujas dalībniekiem atzīmē, ka Lielbritānijā ir palielinājies noziedzības līmenis , bet 45% nav apmierināti ar izmaksām, jo cenas ir augstas. 41% aptaujāto atzina, ka grib izbraukt no valsts lielo nodokļu dēļ.

Miljonāru skaits, kuri vēlās izbraukt no valsts tuvākajā laikā sastāda 22%. Valstis uz kurām labprāt aizbrauktu Lielbritānijas miljonāri ir Francija, Austrālija, Spānija, Jaunzēlande un ASV. Savukārt 64% turīgo Lielbritānijas iedzīvotāju ir apmierināti ar dzīves kvalitāti valstī un izbraukt nevēlas.

Starp citu, tie, kuri vēlas izbraukt uz Franciju nevar cerēt uz zemajām nodokļu likmēm, jo pēdējā laikā Francijas miljonāri izbrauc no valsts, jo tie nevar samierināties ar nodokli uz grezno dzīvi. Piemēram, septembrī bagātākais Francijas iedzīvotājs Bernārs Arno izteica viedokli, ka viņš vēlas mainīt savu pilsonību. Emigrēt arī nolēma slavenais kinoaktieris Žerārs Depardjē.


Написать комментарий