Pēc pilsētnieku ieteikumiem tramvaja pietura 18.Novembra ielā kļūs drošāka

foto gorod.lv
foto gorod.lv

„Kāpēc tramvaja pietura, kas atrodas pretī veikalam „Tehnoland” un Slavas skvēram gar 18.Novembra ielu centra virzienā nav norobežota? Pašlaik ceļi ir slideni un ieputināti, jebkurā brīdī cilvēkus var sabraukt automašīna, par sekām neviens nedomā. Kāpēc pilsētas varas iestādes neko nedara?” – portāla Gorod.lv redakcijā uzrakstīja mūsu lasītāja Ausma.

Nofotografējot augstākminēto pieturu, portāls Gorod.lv griezās pēc komentāriem pie Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja Aivara Pudāna. Neskatoties uz to, ka viņš atrodas atvaļinājumā, A.Pudāns paskaidroja, ka infrastruktūras modernizācijas projekta realizācijas laikā tramvaja pieturas atrodas darbuzņēmēja pārziņā, kurš atbild par to stāvokli un rūpējas par to drošību.

Ņemot vērā pilsētnieces ieteikumu, A.Pudāns precizēja informāciju un vēlāk paziņoja, ka viņš sazinājās ar būvniekiem un firmu, kura rūpējas par autotransporta kustības drošību, un pārrunu rezultātā tika nolemts atrisināt šo situāciju, izvērtējot iespēju uzstādīt pieturā pagaidu norobežojumu. 

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs paskaidroja, ka saskaņā ar projekta realizācijas grafiķiem 18.Novembra un Jelgavas ielu krustojumā pirms ziemas iestāšanas vajadzēja būt iekārtotai jaunai tramvaja pieturai, tāpēc būvnieku plānos neietilpa pagaidu konstrukciju uzstādīšana. Tomēr pēc pilsētnieku sūdzībām speciālisti centīsies atrisināt situāciju un parūpēsies par tramvaju pieturu izmantojošo cilvēku drošību.

A.Pudāns paziņoja, ka minēto darbu veikšana būs apgrūtināta, jo zeme ir sasalusi, viss ir ieputināts un strādniekiem vajadzēs būt uzmanīgiem, lai nesabojātu projekta ietvaros ieliktās komunikācijas.



Написать комментарий