KHL Zvaigžņu spēlē pirmo reizi bez “Dinamo” spēlētājiem

foto khl.ru
foto khl.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) vadība nosaukusi komandu sastāvus janvārī paredzētajai Zvaigžņu spēlei, kā arī komandu trenerus. Uz ledus šoreiz nekāps neviens "Dinamo" spēlētājs, toties viens no Rietumu konferences komandas treneriem būs Maskavas "Dynamo" un bijušais Latvijas izlases treneris Oļegs Znaroks.

Šī ir īpaša KHL sezona, jo pirmo reizi kopš līgas dibināšanas to pozitīvi ietekmējuši notikumi aiz okeāna - līdz ar Nacionālās Hokeja līgas (NHL) lokautu daudz augstākās raudzes meistaru laiku pavada, spēlējot krievu klubos. Loģiskā kārtā tas ietekmējis arī Zvaigžņu spēles dalībnieku sastāvu - tie šosezon būs ļoti spoži. Diemžēl starp spēlētājiem pirmo reizi piecu gadu vēsturē nebūs neviena Rīgas "Dinamo" pārstāvja.

Pagājušās sezonas Zvaigžņu spēlē Rīgā vieta Ozoliņa komandas sastāvā atradās uzreiz četriem "dinamiešiem" - Miķelim Rēdliham, Mārtiņam Karsumam, Krisam Holtam un, protams, Ozoliņam. Iepriekšējos gados Rīgas klubu pārstāvējuši Marsels Hosa, Sandis Ozoliņš un Lauris Dārziņš.

Lai gan šajā sezonā salīdzinoši daudzi Latvijas hokejisti spēlē citos KHL klubos, arī neviens no viņiem nav iekļuvis Zvaigžņu spēles komandu sastāvos.

Toties treneru štābā gan būs viens Latvijas pārstāvis - Oļegs Znaroks jau trešo reizi iekļuvis Zvaigžņu spēlē un šoreiz vadīs Rietumu komandu. Znarokam palīdzēs SKA treneris Juka Lalonens un "Lokomotiv" treneris Toms Rovs. Austrumu komandu cīņā vedīs Valērijs Belousovs ("Traktor"), Pols Moriss ("Metallurg Mg") un Petri Matikainens ("Avangard").

No 7. līdz 11. janvārim līdzjutēji ar balsojumu internetā noteiks abu komandu kapteiņus, bet pati spēle norisināsies Čeļabinskā 13. janvārī.

26.12.2012 , 13:30

sportacentrs.com


Темы: , , , , ,
Написать комментарий