Pēdējās dienās krietni sarukusi sniega sega

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Sākoties atkusnim, krietni sarukusi sniega sega, dažviet Latvijā nokūstot pavisam, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Operatīvā informācija liecina, ka ceturtdien biezākais sniegs joprojām ir Alūksnē, kur tas ir 20 centimetrus biezs. Taču, kā liecina centra dati, tā ir sarukusi par četriem centimetriem. Savukārt Daugavpilī sniegs ir nokusis pavisam, liecina operatīvā informācija.

Galvaspilsētā Rīgā sniegs ir 10 centimetrus biezs, Dobelē – piecus centimetrus, Skrīveros – trīs, Saldū- divus, bet Kolkā vienu centimetru biezs. Iepriekš galvaspilsētā sniegs bija 18 centimetrus biezs.

Vidēji sniega sega ir sadugusi par desmit centimetriem. Gaidāms, ka sniegs tuvākajās dienās tupinās kust, jo lielākoties Latvijā gaidāms lietus un temperatūra virs nulles.
Sadaļā Laika ziņas - ik dienas raksti par gaidāmo laiku, ērts apdzīvoto vietu meklēšanas rīks, un precīza informācija par gaisa temperatūru, vēja ātrumu un virzienu, iespējamajiem nokrišņiem un gaisa spiedienu.


Написать комментарий