Depardjē ieradies Mordvijā pēc jaunās dzīvesvietas atslēgām

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Franču aktieris Žerārs Depardjē, kurš tikai nesen saņēmis savu Krievijas pasi, svētdien ieradies Mordvijā, Krievijas vidienē, kur viņam piedāvāts izraudzīties dzīvesvietu, vēsta vietējās televīzijas.

To kadros redzams, kā Depardjē, kurš sestdien tikās Sočos ar Putinu, ierodas Mordvijas galvaspilsētā Saranskā, kur viņu sagaidīja meitenes tautas tērpos. Aktieris tika cienāts ar pankūkām, viņam izrādīja vietējo vēstures muzeju.

"Žerārs Depardjē tika sagaidīts kā varonis," konstatēja Krievijas telekanāla korespondents.

Sagaidāms, ka aktierim tiks pasniegtas viņa jaunās mājas atslēgas un ka Mordvijā tiks oficiāli reģistrēta viņa dzīvesvieta. Gubernators Vladimirs Volkovs piedāvājis Depardjē Mordvijā izraudzīties dzīvokli vai arī vietu mājas būvēšanai, vēsta ziņu aģentūra "Interfax".

"Es esmu ļoti laimīgs. Šeit ir ļoti skaisti, skaisti un dvēseliski cilvēki," "Interfax" citē aktiera teikto. Depardjē vietējām sievietēm izteicis komplimentus par viņu daiļumu.

Citu dāvanu vidū Depardjē saņēmis arī "vaļinku" pāri un divus kaķēnus viņa jaunajam Krievijas mājoklim.

Francija Depardjē ir tik ļoti sadusmojusi, ka viņš, uzzinājis, ka Mordvijā ir arī divi franču žurnālisti, kas tur ieradušies, lai atspoguļotu viņa vizīti, aizraidījis viņus prom.

Depardjē arī piedāvāts kļūt par Mordvijas kultūras ministru, bet viņš no šī piedāvājuma atteicies, atsaucoties uz aktiera draugu Krievijas Valsts Filmu fonda priekšsēdētāju Nikolaju Borodačevu ("Paldies, bet es esmu pasaules kultūras ministrs," sacīja Borodačevs).

Kā ziņoja portāls Mixnews, Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien parakstījis dekrētu, ar kuru Depardjē tiek piešķirta Krievijas pilsonība un tiesības maksāt salīdzinoši nelielo 13% ienākumu nodokli.

Franču aktieris Žerārs Depardjē jau ir saņēmis Krievijas pasi un ticies ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.


Написать комментарий