Deli piepilsētā jauns nežēlīgs izvarošanas gadījums

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Pieci indiešu policisti sodīti par bezdarbību, izmeklējot kādas 21 gadu vecas jaunietes nāvi un iespējamu grupveida izvarošanu Deli priekšpilsētā, ziņo ārvalstu prese. Meitenes ķermenis tika atrasts sestdien, 5 janvārī, ziņo „BBC News”.

Upura vecāki par meitas pazušanu policijai paziņoja 4.janvāra vakarā, kad tā neatgriezās mājās no darba. Taču policijas iecirknī sākotnēji atteicās jelko darīt, pieņemot, ka sieviete devusies pastaigāties.

Policijas bezdarbība turpinājās septiņas stundas, min telekanāls NDTV. Tās rezultātā no darba tika atstādināti četri policisti, bet iecirkņa priekšnieks tika pārcelts citā darbā.

6.janvārī tika arestēti divi aizdomās turēti – Narešs un Kailašs Jadavi. Trešais aizdomās turētais – Udajs jadavs – tiek meklēts. Pēc telekanāla sniegtās informācijas, meitene žēlojās par Udaja uzmācību, un viņas vecāki apgalvo, ka pirms četriem gadiem vīrietis mēģināja ielauzties viņu mājā.

Tajā pat laikā avīze „Hindustan Times”, atsaucoties uz policijas avotiem, par nozieguma iniciatoru dēvē Narešu Jadavu, kurš strādāja kopā ar sievieti un labi viņu pazina. Viņš it kā esot solījis precēties, taču sieviete uzzinājusi, ka pielūdzējs jau ir bijis precēts un solījusi sūdzēties policijā. Tad Narešs, iespējams, nolēma viņu nogalināt un ievilināja to būvlaukumā, kur viņam pievienojās citi līdzdalībnieki.
Incidenta rezultātā Deli priekšpilsētā Naidā sākās demonstrācijas.


Написать комментарий