Andželīna Džolija atkal stāvoklī

foto: vogue.ru
foto: vogue.ru

Ārzemju medijos parādījusies ziņa, ka Holivudas aktieru pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita tā jau kuplajā ģimenē atkal gaidāms pieaugums.

Andželīna Džolija un Breds Pits, kuri pagājušā gada nogalē beidzot iestūrēja laulības ostā, atkal gaidot bērniņu, par ko pirmais paziņoja izdevums „Star Magazine”.

Tiek ziņots, ka Andželīna Džolija jau labu laiku vēlējusies laist pasaulē vēl vienu bērniņu, bet abu saspringtā darba grafika dēļ Breds Pits līdz šim visu laiku bija vilcinājies īstenot dzīvē savas mīļotās sapni par septīto bērniņu.

Ja var ticēt izskanējušajām baumām, kurām pagaidām gan apstiprinājuma nav, tad Andželīna Džolija jau esot ceturtajā grūtniecības mēnesī.

"Viņu moka rīta nelabumi, un šobrīd viņa nevēlas piesaistīt sev lieku sabiedrības uzmanību. Šobrīd viņa koncentrējas uz pārējo bērnu sagatavošanu mazuļa piedzimšanai," atklājusi kāda labi informēta persona.

Atgādināsim, ka Džolijai un Pitam jau ir seši bērni, no kuriem trīs ir bioloģiskie (Šilo Novela, 6, un dvīņi Noks Leons un Vivjenna Maršelīna, 4), bet trīs adoptēti (Medokss Šivana, 11, Paks Tjens, 9, un Zahāra Mārlija, 8).


Написать комментарий