Daugavpils novada pašvaldības aktualitātes atrodamas arī Facebook

foto: cognoscenti.wbur.org
foto: cognoscenti.wbur.org

Daugavpils novada pašvaldības Informācijas un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Kristīna Isate portālam Gorod.lv paziņoja, ka sākot ar 28.janvāri Daugavpils novada pašvaldībai ir izveidota lapa sociālā tīkla vietnē Facebook.

Pēc Isates kundzes vārdiem, Daugavpils novada pašvaldība jau sen plānoja izveidot savu lapu šajā sociālajā vietnē, lai piesaistītu jauniešu uzmanību. Kā zināms, zem attiecīgā paziņojuma vai materiāla nospiežot „man patīk”, tas kļūst redzams arī citiem lietotājiem, kas padara informāciju pieejamu plašākam cilvēku lokam.

Jāatzīmē, ka šajā sociālajā vietnē publicētā informācija nedaudz atšķirsies no Daugavpils novada pašvaldības portālā ievietotās informācijas – tā būs konkrētāka, tiks pievienots vairāk fotogrāfiju un videomateriālu.

K.Isate atzīmēja, ka vakar, kad Daugavpils novada pašvaldības lapa tika izveidota, pāris stundu laikā to atbalstīja 30 novada iedzīvotāji, kas apliecina, ka minētā iespēja sekot līdzi novada aktualitātēm ir visai ērta un piesaista iedzīvotāju uzmanību.


Написать комментарий