Rēzeknes Jauniešu Dome aicinā

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Jauniešu dome ir vieta, kur apvienojas paši aktīvākie, sabiedriskākie un radošākie Rēzeknes pilsētas jaunieši, informē Rēzeknes pašvaldības portāls. 

2012. gads tik tiešām ir bijis panākumiem bagāts. Rēzeknes labā paveikts nebūt ne mazums lietu. Mēs esam palīdzējuši organizēt skrējienu "Ieelpo Rēzekni", kā arī snieguši savu atbalstu "Manc akorc" konkursa rīkošanā.

Jauniešu domes dalībnieki ir pielikuši savu roku arī vairāku visnotaļ nozīmīgu pasākumu rīkošanā - "Kafija ar politiķiem", "Tēja ar uzņēmējiem" un Latgales reģiona jaunatnes organizāciju un NVO izstāde. Un, protams, esam cītīgi cepuši piparkūkas un veidojuši apsveikuma kartiņas, ko vēlāk par ziedojumiem pārdevuši, lai Ziemassvētkos iepriecinātu mazo slimnieku sirdis Rēzeknes slimnīcā.

Ja tu esi jauns, atraktīvs un idejām bagāts, kā arī esi gatavs sniegt savas idejas, lai mēs kopā padarītu dzīvi Rēzeknē interesantāku un jauniešiem atvērtāku, droši nāc un meklē Jauniešu domes dalībniekus Rēzeknes pilsētas pašvaldības iestādes „Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra "Zeimuļs”” telpās (2. stāvs, 2.9. kab. jauniesu.dome@inbox.lv katru trešdienu plkst. 16.30)!
Esi drosmīgs - iesaisties! Tikai kopā mēs padarīsim dzīvi Rēzeknē gaišu un patīkamu ikvienam!


Написать комментарий