Rēzeknieši iekļuvuši Eirovīzijas Nacionālās atlases pusfinālā

foto: infonewes.ru
foto: infonewes.ru

Rīt, 8.februārī, Eirovīzijas Nacionālās atlases pirmajā pusfinālā piedalīsies rēzekniete Baiba Reine un Liene Matveja un cīnīsies par iekļūšanu finālā.

Pašvaldības aģentūras „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs” reklāmas speciāliste Maija Upeniece portālam Gorod.lv paziņoja, ka Baiba Reine dzimusi un dzīvo Rēzeknē, mācās Rēzeknes Valsts ģimnāzijas 12.klasē. Savukārt Liene Matveja dzimusi Carnikavā, beigusi Rīgas Biznesa koledžu, studē Latvijas Universitātē grāmatvedības specialitātē. Meitenes satikušās Latvijas Televīzijas populārās mūzikas studijā „Aprīļa Pilieni” pie vokālās pedagoģes Nijoles Berezinas. Rēzeknē plašākai publikai Baiba un Liene kopā uzstājās Rēzeknes novada dienu koncertā, bet jaunieši noteikti viņas ir dzirdējuši arī šaurāka loka pasākumos.

Baiba Reine un Liene Matveja Eirovīzijas pusfinālā piedalās ar Edgara Viļuma dziesmu „Love Responder”, dziesmā stāstot par meitenes un puiša attiecībām. Jāpiebilst, ka Baibai un Lienei pievienosies arī bekvokālisti – Santa Šerzante, Mārtiņš Strods un Dagnis Tihovskis.


Написать комментарий