Linda Abu Meri nekautrējas skūpstīties tirdzniecības centros

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

6.februārī tirdzniecības centrā "Spice" notika žurnāla "Privātā dzīve" "Slavenību karstākie skūpsti" foto izstādes atklāšana. Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (Mūrniece) pārsteidza pat daudz pieredzējušos, vietējos paparaci.

Linda uz izstādes atklāšanu ieradās kopā ar vīru – ārstu gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Pāris apstājās pie foto, kur viņi redzami skūpstoties, un sāka degustēt balto vīnu. Acīmredzot izstāde radīja Lindai un viņas vīram romantisku noskaņojumu, jo drīzumā laulātais pāris noskūpstīja viens otru.

Taču ar to vēl viss nebeidzās. Izstādes atklāšanas laikā pasākuma vadītāja palūdza bijušo ministri un viņas vīru atkārtot skūpstu, jo daudzi fotogrāfi to nepaspēja iemūžināt. Linda un Hosams, daudziem par prieku, to atkārtoja.

Citu slavenību vidū, kuru skūpsti tika iemūžināti izstādes fotogrāfijās ir – Ivars Godmanis un Ilze Godmane - Pētersone, Valdis un Lilita Zatleri, Vaira Vīķe-Freiberga ar vīru Imantu Freibergu, māksliniece un aktrise Elīna Dzelme un viņas vīrs, režisors Dž.Dž.Dzilindžeru , kā arī citi pazīstami Latvijas mūziķi, aktieri, sportisti, uzņēmēji un politiķi.


Написать комментарий