Jaunais Cadillac CTS izaicinās BMW 5 sērijas

foto: medianews.ge
foto: medianews.ge

2013.gada martā Cadillac demonstrēs jaunās paaudzes CTS sedanu, ziņo portāls vsobytijah.ru. Jauno automobili nedemonstrēs Ženēvā, jo ražotāji uzskata, ka iekšējais tirgus ir daudz svarīgāks nekā Eiropas tirgus, tāpēc jauno automobili prezentēs Ņujorkā.

ASV jaunais Cadillac CTS varēs palielināt uzņēmuma konkurētspēju salīdzinājumā ar Eiropas uzņēmējiem.

Par jauno automobili nekas nav zināms. Pēc sākotnējās informācijas datiem, automobiļa izstrādāšanai bija izmantota ATS modeļa platforma, to bija nepieciešams nedaudz palielināt. Pēc automobiļa markas pārstāvju informācijas, galvenais CTS konkurents ir sedans BMW 5, kurš ir populārs ASV teritorijā.

Tagadējais Cadillac CTS bija pasniegts vēl 2007.gadā, tāpēc modeli jau sen vajadzēja atjaunot. General Motors uzņēmums bija spiests laist klājā jauno automašīnas modeli, jo ATS un XTS sedanu pārdotais daudzums palielinājās salīdzinājumā ar jau novecojušo CTS. CST pieprasījums samazinājās par 15%.

Cadillac ir paziņojuši, ka jaunais brends būs pirmajā vietā starp pārdotajiem automobiļiem, apsteidzot Eiropas uzņēmumu produkciju. Tuvāko triju gadu laikā Cadillac demonstrēs ap 10 jaunajiem automobiļiem, iekļaujot arī jaunās paaudzes džipus Escalade un ATS.

Jauno modeļu sastāvā var būt iekļauti arī krosoveri un nelieli hečbeki. Tas noteikti sastādīs konkurenci BMW 1 sērijai.


Написать комментарий