Par godu 9.dzimšanas dienai portāls Gorod.lv apbalvoja 9 lasītājus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Visu mīlētāju dienā pieņemts pasniegt dāvanas un atzīties mīlestībā. Portāls Gorod.lv nolēma ievērot šo tradīciju un apbalvoja deviņus mūsu lasītājus, kuri piedalījās radošajā konkursā „Izgatavots ar mīlestību”.

Deviņi uzvarētāji netika izvēlēti nejauši. Valentīndienas priekšvakarā mūsu portālam apritēja 9 gadi, tāpēc tika nolemts apvienot divus svētkus.

No 21.janvāra līdz 13.februārim portāls Gorod.lv rīkoja konkursu „Izgatavots ar mīlestību”, kura gaitā visi mūsu lasītāji tika aicināti pārsteigt savu otro pusīti ar oriģinālu dāvanu: fotogrāfiju, kolāžu, zīmējumu, dzejoli, video. Vārdu sakot, vajadzēja sagādāt pārsteigumu savam mīļotajam cilvēkam, kā arī balsošanas dalībniekiem.

Ceturtdien, 14.februārī, portāla birojā notika uzvarētāju apbalvošana. Portāla Gorod.lv simpātiju balvas tika pasniegtas trim cilvēkiem: zelta roku īpašniece Inna Busule par godu draudzenes jubilejai bija izveidojusi kolāžu un saņēma balvā divus abonementus uz fitnesa klubu Dharma. Ludmila Gasparoviča bija izgatavojusi no papīra mīlestības koku un tika apbalvota ar abonementiem uz aerobikas studiju Santa DIpalestra. Savukārt Aleksandrs Jedigarevs, kurš uzdāvināja sievai izsmalcināti noformētas romantiskas vakariņas, saņēma balvā abonementus uz baseinu.

Par lasītāju balsošanas uzvarētājiem kļuva vēl trīs cilvēki: Svetlana Lonska, kura draudzenes dzimšanas dienā izgatavoja lelli – draudzenes miniatūro kopiju. Turklāt, lelles izgatavošanas process viņai tik ļoti iepatikās, ka tagad viņa izgatavo lelles pēc pasūtījuma. Uzvarētāja tika apbalvota ar salona „Era de Beleza” dāvanu karti Ls 30 vērtībā.

Par otro lasītāju balsošanas uzvarētāju kļuva RTU studente, kura uzdāvināja mīļotājam neparastu spuldzīti no sirsniņām. Viņas vietā balvu saņēma mamma, kurai pasniedza veikala „Orient” dāvanu karti Ls 30 vērtībā.

Lāsītāju balsošanā pirmo vietu ieguva Ivans Bebrišs, kurš nevarēja ierasties pēc balvas, kura (veikala „Selena audumu pasaule” dāvanu karte Ls 40 vērtībā) gaida viņu redakcijā.

Saskaņā ar sms balsošanas rezultātiem par labākiem kļuva: Jūlija Stepanova, kura uzdāvināja vīram pašas izgatavotu fregati. Viņas vīra kolekcijā jau ir 8 dažāda izmēra (40 cm – 1 m) kuģi no ozola un bērza. Jūlija saņēma balvā WASABI NEO dāvanu karti Ls 30 vērtībā.

Inga Jedigarova ieņēma otro vietu, konkursa ietvaros viņa prezentēja savu ģimeni triju eņģelīšu veidā. Jāatzīmē, ka konkursa uzvarētāju vidū ir arī viņas vīrs Aleksandrs. Inga tika apbalvota ar solārija Blue Box dāvanu karti Ls 50 vērtībā.

Savukārt galvenā balva – firmas Zepter panna Quadra Ls 280 vērtībā – tika pasniegta Diānai Nevelomskai, kura lasītāju uzmanībai piedāvāja savas dzīves prieku, kas tika izgatavots ar mīlestību, - dēlu Sašu (2,4 gadi).

Radošā konkursa „Izgatavots ar mīlestību” darbi apskatāmi šeit (http://www.gorod.lv/fotokonkurs/13-sdelano_s_ljubovju).
Apsveicam visus konkursa dalībniekus Valentīndienā un esam pateicīgi mūsu lasītājiem par atsaucību un aktivitāti!



Написать комментарий