Ir noskaidroti konkursa „Dīva” dalībnieki

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Portālā Gorod.lv jau ir rakstījuši par jauniešu konkursu „Dīva”, kurš notiek pēc Skolas parlamenta iniciatīvas.

Nesen notika konkursa kastings, kurā piedalījās 32 jaunieši no Daugavpils, rezultātā tika atlasīti 16 dalībnieki. 14 dalībnieku skaistumu un talantu varēs redzēt 27.aprīlī Daugavpils Kultūras pilī.

Skolas parlamenta koordinatore Tatjana Smirnova Gorod.lv korespondentam pastāstīja, ka kastingā piedalījās ļoti radoši jaunieši. Daudzas jaunietes parādīja savus talantus dejas mākslā, dziedāja, spēlēja uz ģitāras, lasīja dzeju, bija arī tie, kuri aizraujas ar suņu dresēšanu.

Līdz konkursa dienai jauniešus noteikti iepazīstinās savā starpā. Divu mēnešu laikā ar jauniešiem strādās horeogrāfs, viņi apmeklēs fitnesa nodarbības, tiksies ar kosmetologiem un vizāžistiem. Konkursa dalībniekiem dos noderīgus padomus par ārējo izskatu un frizūrām.

Ārpus fitnesa nodarbību apmeklēšanas, kosmetologa un vizāžista pakalpojumu saņemšanas jauniešiem arī būs piedāvāts apģērbs, kuru demonstrēs konkursa norises laikā.

Konkursa rezultātā būs noteikta „Dīva”, „Vice – Dīva” un „Dīva skatītāju simpātija”. Visi dalībnieki saņems noderīgas dāvanas no konkursa sponsoriem, kā arī sagatavošanās periodā jaunieši gūs daudz interesantas un noderīgas informācijas.

Konkursa tēma Dīva 2013 - filmas.


Написать комментарий