Šovakar tiks noteikts Eirovīzijas nacionālās atlases uzvarētājs

press-foto
press-foto

Šovakar Ventspilī notiks Eirovīzijas nacionālās atlases "Dziesma 2013" fināls, kurā tiks noskaidrots izpildītājs, kurš maijā pārstāvēs Latviju starptautiskajā konkursā, kas notiks Zviedrijā.

Eirovīzijas nacionālās atlases finālam tiešraidē līdzi varēs sekot Latvijas Televīzijas 1.kanālā no plkst.21.25.

"Dziesma 2013" finālu atklās jaunais dziedātājs Niko ar dziesmu "One". Kā otrie finālā uzstāsies dziedātāji Dāvids Kalandija un Dināra ar dziesmu "Fool in Love", kā trešā uzstāsies dziedātāja Antra Stafecka ar dziesmu "When You Are With Me", ceturtie būs grupa "PeR" ar dziesmu "Sad Trumpet", kā piektie finālā uzstāsies grupa "Pieneņu vīns", izpildot dziesmu "The One", bet kā sestā uzstāsies dziedātāja Marta Ritova ar dziesmu "I am who I am".

Konkursa finālā kā septītā uzstāsies dziedātāja Liene Candy ar dziesmu "Higher and Higher", astotā būs dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu "I Need a Hero", kā devītā uzstāsies dziedātāja Ieva Sutugova ar dziesmu "Cold Heart", desmitie būs grupa "Headline" ar dziesmu "Love", kā vienpadsmitā uzstāsies Sabīne Berezina ar dziesmu "Upside Down", bet finālu noslēgs grupa "PeR" ar dziesmu "Here we go".

Bukmeikeri galveno cīņu šovakar paredz starp Samantu Tīnu un puišu grupu "PeR".

Jau ziņots, ka šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa starptautiskais fināls notiks Zviedrijas pilsētā Malmē. Starptautiskā konkursa pusfināli paredzēti 14.maijā un 16.maijā, bet fināls - 18.maijā. 58.Eirovīzijas dziesmu konkursā kopumā piedalās 39 valstis.


Написать комментарий