“HTC” prezentē jaunu viedtālruni ar “UltraPixel” fotokameru

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Otrdien ASV tika prezentēts jaunākais HTC viedtālrunis HTC One, kas papildina jau esošo uzņēmuma One sērijas viedtālruņu klāstu.

HTC One aprīkots ar 4.7 collu LCD displeju ar 1080p Full HD izšķirtspēju un 468ppi pikseļu blīvumu. Tālrunis pirmo reizi izmanto īpaši izstrādātu UltraPixel matricu, kas nodrošina labākus attēlus vājas gaismas apstākļos. Matricai ir 8 megapikseļu izšķirtspēja, taču uzņemtie attēli pēc automātiskas apstrādes tiek saglabāti 4 magapikseļu izšķirtspējā. Ar šādu UltraPixel tehnoloģiju HTC vēlas konkurēt ar Nokia izstrādāto PureView.


Tālrunī iebūvēta arī fotokameras optiskā attēla stabilizācija.

Tālruni darbina 1.7GHz četrkodolu Snapdragon 600 procesors. Tam ir 2GB operatīvā atmiņa un 32GB atmiņa. Sakarus nodrošina 3G un LTE, NFC, Bluetooth 4.0 un jaunā 802.11ac standarta Wifi. HTC One ticis arī pie infrasarkanā raidītāja, kas ar Sense TV aplikācijas palīdzību ļaus to izmantot kā tālvadības pulti.

Izmantotā Android operētājsistēma ir papildināta ar HTC pašu izstrādātu Sense saskarni, kas būtiski atšķiras no iepriekšējās versijas.

HTC One būs pieejams 80 valstīs.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий