DU interesantā spēlē piekāpjas “Selver”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Schenker volejbola līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē „Daugavpils Universitātes” komanda, parādot labu sniegumu, ar 0:3 piekāpās daudzkārtējiem čempioniem „Selver” no Igaunijas.

DU šī bija viena no veiksmīgākajām Schenker volejbola līgas pamatturnīra sezonām, tomēr izslēgšanas spēlēs tas neļāva izvairīties no tikšanās ar spēcīgo „Selver”, kas pamatposmu noslēdza otrajā vietā, savukārt daugavpilieši bija septītie.

Jau pēc pirmajām izspēlēm bija acīmredzams, ka individuāli „Selver” spēlētāji ir meistarīgāki, tomēr DU neatkāpās. Biežās igauņu kļūdas servēs ļāva turēties pat vadībā. Vēl neilgi pirms seta noslēguma bija +1, bet šoreiz galotnē veiksmīgāki bija tallinieši – 25:19.

Otrajā setā „Selver” ātri pārņēma vadības grožus, droši saglabājot 2-4 punktu pārsvaru. Tikai seta vidusdaļā DU izdevās labs izrāviens, kas ļāva līdzsvarot rezultātu uz tablo. Sīkstā galotnē neveiksme ar 23:25. Arī trešajā setā scenārijs bija līdzīgs, pie tam atkal galarezultāts tieši tāds pats – 23:25.

Ar 11 punktiem rezultatīvākais bija Ēriks Voroņko, bet pa deviņiem punktiem Edgaram Točam un Vitālijam Cinnem.

Neskatoties uz zaudējumu trīs setos, DU nodemonstrēja labu sniegumu visos komponentos, taču pretinieks šoreiz bija pārāks. Atbildes spēle sestdien Tallinā.


Написать комментарий