Lielbritānijas premjerministra kaķis bija izraidīts 1

foto: mir24.net
foto: mir24.net

Masu saziņas līdzekļi atkal runā par Deivida Kamerona kaķi. Apkārt Larijam izvērtās īsts skandāls – premjerministra kaķi aizliedza laist Ārlietu ministrijas telpās, kura atrodas pie premjerministra rezidences, ziņo portāls mir24.net. 

Deivida Kamerona kaķis un Finanšu ministra kaķene palika par non grata personām, jo Ārlietu ministrijas darbinieki sūdzējās par alerģiju, ko izraisīja kaķa spalvas. Ārlietu ministrijas telpas durvīs bija izveidots speciāls caurums caur kuru kaķis varēja iekļūt ministrijas telpās.

Ceturtdienas rītā žurnālisti nofilmēja kā premjerministra kaķis sēž uz kāpnēm pie durvīm, kaķis bija apbēdināts, jo caurums caur kuru līda kaķis bija slēgts.

Kaķis ilgi neskuma, jo Ārlietu ministrijas priekšsēdētājs pavēlēja noņemt šķērsli, kurš traucēja kaķim ienākt ministrijas telpās.

Kaķis Larijs ir pazīstams ne tikai kaķu vidū, bet arī Lielbritānijas iedzīvotāju vidū. 2011.gadā Lariju noteica par galveno peļu ķērāju premjerministra rezidencē. Oktobrī kaķis sakāvās ar Finanšu ministra kaķeni, un atkal kļuva par masu saziņas līdzekļu uzmanības centru.


Написать комментарий

sadi ,specialie caurumi ,durvis ir visa Anglija seit rupejas ne tikai par cilvekiem bet ari par dzivniekiem