“HTC” viedtālruņi saņem “Red dot” dizaina balvu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānijai HTC par viedtālruņu Windows Phone 8X un Windows Phone 8S dizainu ir piešķirta RED DOT balva kā labākajam produktu dizainam 2013. gadā.

RED DOT dizaina balvas iniciators un izpilddirektors profesors Pīters Zeks (Peter Zec) norāda: "HTC Windows Phone 8X un 8S ne vien demonstrē neparastu dizaina kvalitāti, bet arī atklāj, ka dizains ir neatņemama sastāvdaļa inovatīvu produktu radīšanā. Līdz ar to ar prieku šo balvu šogad pasniedzam kompānijai HTC."


Viedtālruņi HTC Windows Phone 8X un 8S ir nesenākie Windows Phone "ģimenes" pienācēji, ko radījusi HTC globālā dizaina komanda, lai savienotu virtuālo un fizisko lietošanu skaidrā trīsdimensiju vienlaidus dizainā, kas balstīts Windows Phone Live Tiles funkcijā. Abi viedtālruņi ir izstrādāti, lai tālruņa īpašniekam tas būtu ērts un patīkams lietošanā. Abas ierīces izmanto Windows Phone 8 operētājsistēmu un studijas kvalitātes skaņu ar Beats Audio.

"Mēs esam pagodināti atkal saņemt prestižās RED DOT dizaina balvas, šoreiz par HTC Windows Phone 8X un HTC Windows Phone 8S. Šī atzinība ir apliecinājums mērķtiecīgam HTC speciālistu darbam. Mūsu dizaina komanda nepārtraukti strādā pie aizvien jauniem, pārsteidzošiem dizaina risinājumiem, lai radītu tādus produktus, kas ne tikai izskatās labi, bet arī ļauj tā lietotājiem izbaudīt tālruņa lietošanas procesu," atzīst HTC dizaina nodaļas viceprezidents Skots Krouls (Scott Croyle).

RED DOT dizaina balva ir aizsākusies 1995. gadā un pašreiz ir viena no pasaulē lielākajām un visvairāk respektētajām atzinībām dizaina jomā. Šogad 1865 dizaineri un uzņēmumi no 54 valstīm iesniedza vairāk nekā 4600 produktus un projektus, lai sacenstos par iekārojamo dizaina balvu. HTC Windows Phone 8X un HTC Windows Phone 8S tiks izstādīti līdzās citiem apbalvotajiem produktiem RED DOT dizaina muzejā Vācijā un virtuālā izstādē, kā arī tiks publicēti ikgadējā RED DOT dizaina katalogā.


Темы: , , ,
Написать комментарий