Nīderlandiešu fotogrāfs, izmantojot saciālos tīklus, atrod pazaudēta lācīša saimnieku

foto: facebook.com/NSbeer
foto: facebook.com/NSbeer

Sociālie tīkli "Facebook" un "Twitter" palīdzējuši atgriezties pie saimnieka plīša lācītim, kas bija aizmirsts vilcienā 2012.gada vasarā, raksta ārvalstu prese, atsaucoties uz Nīderlandes izdevumu AD.

Kampaņu sociālajos tīklos organizēja nīderlandiešu fotogrāfs Sēss de Jonge, kurš rotaļlietu atrada vilcienā, ceļā uz Hornu. Jonge nolēma "palīdzēt" lācītim pēc tam, kad konduktors paziņoja, ka to nāksies izmest, ja reiz saimnieks rotaļlietu ir aizmirsis.

Sēss de Jonge atnesa lācīti mājās, nofotogrāfēja un ievietoja tā fotogrāfijas savā "Facebook" profilā. Taču neviens neatbildēja. Tad viņš izdomāja, ka lācītis ir pelnījis savu profilu sociālajā tīklā. Tur laiku pa laikam tika publicētas lācīša fotogrāfijas un rakstīts, ka viņš joprojām ilgojas pēc sava saimnieka. Turklāt lāčukam ir arī savs profils "Twitter" tīklā.

Tomēr vairāku mēnešu ilgā kampaņai nebija rezultātu. Nesen fotogrāfs trešo reizi sāka meklēt lācīša saimnieku, un beidzot tam bija panākumi. Tiesa, divas atbildes bija neīstas: vienu bija rakstījis kāds jokdaris, bet otru – kāds lietotājs, kurš meklēja citu pazudušu plīša lācīti.

Atklājās, ka lācītis pieder trīsgadīgam puisītim Lučano, kas dzīvo Hārlemā, Nīderlandes rietumos. Lučano māte sazinājās ar fotogrāfu, lai paņemtu lācīti, bet viņa "Facebook" profilā parādījās ieraksts, ka viņš ir vislaimīgākais lācis pasaulē.


Написать комментарий