Ksenija Sobčaka pirmo reizi pastāstīja par savu grūtniecību

foto: starslife.ru
foto: starslife.ru

Baumas par Ksenijas Sobčakas, nesen apprecējušos ar Maksimu Vitorganu, grūtniecību „sabiedrības krējuma” ballītēs izplatās ar gaismas ātrumu: Ksenija pavisam drīz kļūs par mammu, vēsta sobesednik.ru.

Ksenija visu laiku nēsāja pieguļošus tērpus, kas akcentēja viņas figūru, bet nesen parādījās brīvā sarafānā. Pat viņas raksturs ir mainījies – viņa kļuva daudz maigāka un cilvēcīgāka.

Pati slavenība paziņojumu par savu neparasto stāvokli nekomentēja. Bet neilgu laiku atpakaļ viņa tomēr atzinās: baumām nav nekāda sakara ar realitāti, ģimenes papildināšana netiek plānota.

„Vidukļa 53cm apkārtmērs runā par pats sevi,” piebilda Ksenija Sobčaka, „Man vairāk nav nekas piebilstams.”

Nesens notikums norisinājās modeļu izlasē, kuras Ksenija personīgi atlasīja savam žurnālam. Viena meitene tā sāka uztraukties žūrijas priekšā, ka pat sāka raudāt. Sobčaka, kura pati kritizēja modeli, ieraugot viņas asaras, tūlīt pat ķērās viņu mierināt.

„Sēžam mēs te tādi dusmu kamoli”  smaidīdama izteicās Maksima Vitorgāna sieva. „Neuztraucies, tu esi brīnišķīga, tu taču esi skaistule! Galvenais – atslābinies: piecas reizes pietupies, divas atspiedies. Ja mēs paši būtu tikpat skaisti kā tu, mēs nesēdētu žūrijā, bet jau sen dzīvotu Rubļovkā tūkstošiem kvadrātmetru lielā mājā.” Saprotot to, ka meiteni nomierināt neizdodas, Ksenija pielietoja savu galveno artilēriju.

„Gribi es tev parādīšu trako zaķīti?”- pajautāja viņa, un sāka rādīt tādas grimases, kas uzjautrināja ne tikai aizvainoto meiteni, bet arī visus izlases skatītājus.

Kamēr Sobčaka izvēlējās modeles, Maksims pacietīgi gaidīja pasākuma nobeigumu. Gaidot savu iemīļoto, Maksims Vitorgāns apskatīja apģērbu un rakstīja sievai sms. Uzreiz pēc meistarklases nobeiguma Ksenija devās pie vīra. Tomēr jūtu izpausmi skatītāji nesagaidīja. Sausi pasveicinot viens otru, mīlošie devās uz grimētavu, atsakoties kopā fotografēties. Pamanot kameru objektīvus, laulātie uzreiz devās katrs uz savu pusi.

Kurskas burvis Pavsekakijs Bogdanovs, ar kuru Sobčakai bija „īpašas” attiecības vēl vairāk pielēja eļļas ugunī. Viņš pārliecina, ka šāda izturēšanās publikā nav nejauša.

Laulība ar Maksimu Vitorgānu nav uz ilgu laiku – pārliecina Pavsekakijs. – Ksenijai ir cits vīrietis, kuram patiešām pieder viņas sirds. Pie tam viņš ir jaunāks par viņu.

Kas attiecas uz grūtniecību, Ksenija, pēc burvja vārdiem, liekuļo. Pašlaik viņa pilnā sparā darbojas ar šo jautājumu un pavisam drīz kļūs par māti.

„Spriežot pēc horoskopa, bērna piedzimšanu jāgaida 2014.gada sākumā – skaidroja „ŽG” korespondents Pavsekakijs. – Tas būs puika. Bet uz tā vien Ksenija neapstāsies. Ir varbūtība, ka viņai piedzims dvīņi, bet ne agrāk par 2015.gadu.”

Pati Ksenija Bogdanova vārdus pagaidām nekomentē. Dažus mēnešus atpakaļ, izlasot vienu no ekstrasensa pareģojumiem, viņa solīja valstīs atvērt maģijas salonus ar nosaukumu „Pavsekakijs”.
Kā nolems rīkoties Sobčaka pēc kārtējā pareģojuma, pagaidām nav zināms.


Написать комментарий