Berezovskis dāsni maksājis pusaudzēm par seksu, arī mazgadīgām meitenēm no Rīgas

foto: obozrevatel.com
foto: obozrevatel.com

67 gadus vecais nelaiķis Boriss Berezovskis bija pretrunīgi vērtēta personība. Tagad, pēc viņa nāves, pietuvināti avoti arvien vairāk atsedz oligarha dzīves tumšo, perverso pusi.

Tas, ka turīgajam vīram allaž patikušas jaunas sievietes, nav nekas jauns, tomēr dažas nianses viņa privātajā dzīvē pārsteidz.

Miljardieris Berezovskis esot regulāri lidojis no Maskavas un Rīgas uz Lielbritāniju, kur savā privātmājā realizējis seksu ar meitenēm no Austrumeiropas. Viņas mīlējušās ar uzņēmēju gan pa vienai, gan arī vairākas uzreiz.

Kāda meitene – viņai varētu būt bijis ne vairāk kā 16 – atceras, ka oligarham sevišķi paticis adrenalīnu gūt mašīnā. Viņa Maybach limuzīns traucies milzīgā ātrumā, un auto aizmugurē Berezovskim svētlaimi dāvājušas vairākas mazgadīgas prostitūtas. Visbiežāk runas par vīrieša nosliecēm bija tikai pļāpu līmenī, bet tad pie viņa villas tika nofotografēta kāda 16 gadus veca meitene erotiskā tērpā. Miljardierim pietuvināti avoti toreiz sacīja, ka “ir atklāts viņa melnais noslēpums – tas, ka viņš maksā par pedofīlijas aktiem”. 

Meitene, kuru Boriss Berezovskis bija saticis Rīgā, piekrita lidot ar viņu uz Londonu. Kā vēsta britu tabloīds “The Daily Mail”, latviešu meitene pēc vienas nakts kopā ar viņu ļoti gribējusi atpakaļ uz mājām. “Man nepatika, kā pret mani izturējās,”  sacīja rīdziniece. 

Bez scēnām Borja rīdziniecei teicis, lai brauc vien atpakaļ uz Rīgu. Viņas acu priekšā saimnieks savam šoferim teicis, ka meitene jānogādā lidostā un jāparūpējas par nokļūšanu reisā uz Latviju. Taču, kad meitene vairs nedzirdēja, Berezovskis šoferim esot sacījis gluži ko citu. 

Tā nu rīdziniece un šoferis riņķojuši pa Londonas ielām ilgi. Berezovska atriebības plāns bija izdevies – jauniņā latviete mašīnā sākusi pinkšķēt, jo sapratusi, ka uz lidostu viņu neviens neved. Šajā pašā mirklī pienākusi īsziņa no miljardiera – sms bija grafiskais smaidiņš. Meitene devās atpakaļ uz Berezovska villu, kur palika vēl 24 stundas. 

Pats oligarha privātais šoferis stāsta, ka “šāda meiteņu izjokošana nebija nekas neparasts. Tas bija tipiski Borjas stilā – bez scēnām, bez asumiem, ar humoru,” saka šoferis, kurš šobrīd tomēr atzīst: reizēm bijis grūti “sagremot” Berezovska seksuālo gaumi, jo vairums šo mazgadīgo prostitūtu bija šofera meitas vecumā. 

Taču šoferim bija ļoti laba alga, un viņš darbu turpināja. Viņa pienākumos ietilpa arī iepirkšanās kopā ar meitenēm. Boriss mēdzis katrai uzdāvināt aploksni ar naudu, un tad nu viņas visas priecīgas iebrāzās zīmolu apģērbu veikalos. Šoferis rūpējās, lai viss nopirktais nonāktu villā. 

Neraugoties uz kaislību uz mazajām meitenēm, uzņēmējam bija arī ilgstošas attiecības. Piemēram, viņš bija kopā ar krievieti Jeļenu Gorbunovu. Mirušajam pietuvināti avoti zina stāstīt, ka Berezovska grēcīgās darbības tika rūpīgi slēptas no citiem, arī no mīļotās un bērniem. 

Vairāki paziņas redzējuši Berezovski laiku pirms sestdienas, kad viņš, visticamāk, izdarīja pašnāvību vannā savās mājās Londonā. Kāds paziņa saka: “Redzēju viņu divas nedēļas pirms. Viņš izskatījās saguris, nomākts. Un viņš bija ģērbies viss melnā, kas nebija viņam raksturīgi,” stāsta informators. 

Jau bija vēstīts, ka dienu pirms savas nāves viņš sniedza interviju krievu “Forbes” izdevumam, kuram atklājis, ka viņa dzīvei vairs neesot jēgas. “Man ir 67 gadi un es nezinu, kas man būtu tālāk jādara,”  sacījis miljardieris. Šī saruna ar žurnālistu notika ārpus pašas intervijas un nebūtu plānots to publicēt, ja ne satraucošā ziņā dienu pēc tam,  - ietekmīgais miljardieris atrasts miris. 

Boriss Berezovskis bija zināms kā Kremļa kritiķis, tāpēc jau uzreiz parādījās minējumi, ka vīrietis noteikti noindēts, kā tas pēdējos gados notiek “pēc labākajām Kremļa tradīcijām”. Tomēr britu policija neko aizdomīgu oligarha mājās nav atraduši, un viss liecina, ka miljardieris tik tiešām pats sev pielicis rokas.


Написать комментарий