Rianna vēlas būt porno-zvaigzne

foto: whitegadget.com
foto: whitegadget.com

Slavenā Barbadosas dziedātāja Rianna, kura ne reizi vien kļuva par atklātu fotogrāfiju cienītāju, un šoreiz pārsteidza savu pielūdzēju gaidības vēsta mapmusic.ru.

Dziedātāja publicēja fotogrāfijas, kurās viņa ir pilnīgi kaila.

Savas kailfoto dziedātāja ievietoja mikroblogā Tviterī, kas izraisīja nesapratni no sabiedrības puses. Dziedātājas pielūdzējas diezgan negatīvi atsaucās par Riannas vēlmi parādīt sevi visā krāšņumā, bez liekas samākslotības.

Kaut gan der atgādināt, ka tā nav pirmā dziedātājas atklātā fotosesija. Tā šī pavasara sākumā viņa izlaida erotisko fotosesiju ar slaveno modeli Keitu Mosu.

Dziedātājas pielūdzēji uzskata, ka jaunā dziedātāja ir pārkāpusi pieklājības rāmjus, bet daži izteikuši viedokli, ka Riannas seksuālajā dzīvē nav viss kārtībā.

Kaut gan pati Rianna tā neuzskata. Dziedātāja ne tikai rāda atkailinātas ķermeņa daļas, bet arī diezgan bieži iegādājas interesantas rotaļlietas savam draugam – reperim Krisam Braunam. Tā pēdējais pirkums bija vakuuma pompa vīriešiem. Neapšaubāmi, nevar atstāt bez uzmanības šo faktu, ka Rianna ir aizrāvusies ar narkotikām un no jauna sāka smēķēt.


Написать комментарий