Raidījums «Bez cenzūras» turpmāk būs skatāms kādā no mediju holdinga “Baltijas Mediju alianse” kanāliem

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Ceturdien panākta vienošanās par to, ka žurnālista Andreja Mamikina autorprogramma "Bez cenzūras" turpmāk būs skatāma kādā no mediju holdinga "Baltijas Mediju alianse" (BMA) kanāliem, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja BMA preses sekretārs Edžus Vējiņš.

Tas varbūt "Pirmais baltijais kanāls" vai "REN TV" televīzijas kanāls.

Mamikinam jau ir sadarbības pieredze ar mediju koncernu BMA - pērnā gada pavasarī viņš bija radošajā komandā, kas veidoja "Pirmā Baltijas kanāla" bilingvālo analītisko programmu "Spornaja teritorija". Eksperimentālā programma vēstīja par to, kā Latvijā notiekošos procesus uzver divu sabiedrības kopienu pārstāvji.

Mamikins atzīmēja, ka iepriekšējā sadarbības pieredze ar mediju koncernu BMA un noslēgtais līgums vairo viņa pārliecību par to, ka šīs attiecības balstīsies uz godīguma un savstarpējās cieņas principiem.

"Šajā radošās darbības posmā patiesa žurnālista profesionālā brīvība man ir būtiska, un BMA tā, manuprāt, tiek respektēta," sacīja Mamikins.

Detalizētāka informācija par turpmākās sadarbības formām tiks publiskota tuvākajā laikā, kad puses būs vienojušās par sadarbības niansēm.

Kā ziņoja portāls Mixnews.lv, uzņēmums "Modern Times Group" no 1.aprīļa lauzis līgumu ar raidījuma "Bez cenzūras" vadītāju Andreju Mamikinu. Iemesls esot pārraides zemie reitingi.


Написать комментарий