HTC nāk klajā ar jaunu divu SIM karšu viedtālruni

foto: db.lv
foto: db.lv

Tehnoloģiju kompānija HTC nākusi klajā ar jaunu papildinājumu savu ierīču klāstam – viedtālruni Desire 600. Paredzēts, ka ierīce tirdzniecībā nonāks jūnijā.

Viedtālrunis aprīkots ar 4,5 collu skārienjūtīgu Super LCD2 qHD displeju un atbalsta divas SIM kartes, kas varot būt aktīvas vienlaicīgi, vēsta tehnoloģiju mediji.

Jaunajam HTC viedtālrunim «piešķirts» 1.2 GHz Snapdragon 200procesors, 1GB liela operatīvā atmiņa, 8GB pastāvīgā atmiņa un astoņu megapikseļu aizmugurējā kamera. Tāpat ierīce aprīkota ar HSPA, Bluetooth 4.0 un WiFi komunikāciju atbalstu.

Kompānija vēl nav atklājusi viedtālruņa cenu, bet sagaidāms, ka jūnijā ierīces tirdzniecība tiks uzsākta Krievijā un Ukrainā, kā arī atsevišķos Tuvo Austrumu un Āzijas tirgos. HTC pagaidām nav pavēstījusi datumu, kad ierīce varētu būt pieejama Ziemeļamerikā un Eiropā. Izskanējušas arī ziņas, ka tālrunis varētu pārstāvēt vidējās cenas amplitūdu.

Šā gada pirmo ceturksni HTC noslēgusi ar peļņu  2,85 miljonu ASV dolāru apmērā, kas ir samazinājums 98% apmērā, salīdzinot ar attiecīgu periodu pirms gada. Tāpat asas konkurences apstākļos, par 35% samazinājušies kompānijas pārdošanas apjomi.
HTC straujais peļņas kritums tika skaidrots ar kompānijas viedtālruņa HTC One piegāžu kavējumiem, ko radījušas ķibeles ražošanā.


Написать комментарий