Šodien pilsētas jauniešus sagaida piesātināta Starptautiskā „URBANSTYLE” ielas kultūras festivāla pasākumu programma

foto: stoptime.lv
foto: stoptime.lv

Gorod.lv jau bija ziņots, ka 25.maijā Daugavpils Centrālajā parkā norisināsies ikgadējais ielas kultūras festivāls URBANSTYLE 2013.

Plkst. 10.00 notiks dalībnieku reģistrācija un plkst. 12.00 sāksies sacensības. Pusdienās skeitparkā notiks sacensības kategorijās EXTREME un GRAFFITY, savukārt laukumā pie Ledus halles notiks strītbola un STREET WORKOUT sacensības. Šajā laikā uz lielās skatuves notiks hip – hop un breakdance dejotāju atlase. Vēlāk norisināsies RAP brīvās lasīšanas konkurss.

Jau plkst. 14.30 skatītājus sagaida deju šovs, bet plkst. 15.30 notiks stila HOUSE un WAACKING dejotāju atlase. Dejotāju apbalvošana notiks plkst. 17.00. Festivālā piedalīsies dalībnieki no Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. No plkst. 18.00-21.00 notiks Hip-Hop Dance,House Dance un Vogue Dance deju meistarklases.

Atzīmēsim, ka šogad festivāla programma ir papildināta ar jaunām kategorijām –sacensības RAP brīvā lasīšanā, ielas vingrošanā un ielas basketbolā. URBANSTYLE festivāls ir domāts ne tikai aktīviem jauniešiem, festivāls ir pilsētas zīmols, kurš ir pazīstams ne tikai Baltijas valstīs, bet arī citās Eiropas valstīs. Tas kārtējo reizi liecina, ka Daugavpils ir aktīvo jauniešu pilsēta.


Написать комментарий