ASV aizturēta sieviete, kuru tur aizdomās par saindēto vēstuļu izsūtīšanu

foto: newsru.com
foto: newsru.com

ASV jau dažus mēnešus sabiedrību satrauc fakts, ka politiķiem izsūta saindētās vēstules. Vēstules saņēma Baraks Obama, Ņujorkas mērs Maikls Blumbergs un divi kongresa senatori no opozīcijas partijas.

Nesen bija aizturēta sieviete, kura tiek aizdomās turēta saindēto vēstuļu izsūtīšanā. Līdz šim bija aizturēti trīs cilvēki: Elvisa Preslija dubultnieku, 41 gadīgais Everets Datčķi, kurš centās izmeklēšanu novest no pareizā ceļa, 37 gadīgais vīrietis no Vašingtonas štata, aizturētās sievietes vīrs. Sieva un vīrs vaino viens otru izdarītajā noziegumā, ziņo portāls newsru.com.

Teksasas policijā apgalvoja, ka sieviete Šenona Gesa Ričardsone bija aizturēta sakarā ar to, ka izsūtīja saindētās vēstules. Viņu tur aizdomās par to, ka tā izsūtīja vēstuli Maiklam Blumbergam. Pirmā vēstule bija piegādāta 24.maijā, otrā vēstule dažas dienas vēlāk bija atnākusi uz Vašingtonas ofisu, kur tiek popularizēta kampaņa pret šaujamieročiem.

Līdz šim sieviete pati izsauca policiju, apgalvodama, ka viņas vīrs izsūta saindētās vēstules. Sieviete apgalvoja, ka vīra datorā atrada vēstules un ledusskapī atrada tverti ar indīgo vielu. Vīru aizturēja, taču vēlāk aizturēja arī sievieti.

Sieviete pēc savas profesijas ir aktrise, viņa filmējās populāro seriālu The Walking Dead, Vampīra dienasgrāmata epizodēs. Sievieti arestēja Arkansas štatā, tuvākajā laikā būs izvirzīta apsūdzība šajā lietā.

Sākotnēji bija aizturēts 45 gadīgais Pols Kevins Kertis, kurš ir Elvisa Preslija dubultnieks. Viņu turēja aizdomās par izdarītajiem draudiem Brakam Obamai un diviem kongresa senatoriem.

Nedaudz vēlāk P. Kērtiss gan tika atbrīvots, bet aizdomas krita uz cilvēku, kurš bija paziņojis par viņu FIB - cīņu mākslu skolotāju Everetu Datčkī. Datčķī neatzīst savu vainu. Tiesas sēde notiks 29.jūlijā. Viņam draud mūža ieslodzījums. Tāpat tika aizturēts arī kāds Metjū Raians Buke no ASV Vašingtonas štata, kuru tur aizdomās par saindētu vēstuļu nosūtīšanu diviem tiesnešiem. 17.maijā bija saņemtas divas vēstules.

17.aprīlī bija rastas trīs saindētās vēstules. Vēstuli, kurā eksperti atrada nāvējošo indi saņēma prezidents Baraks Obama. Līdz šim līdzīgas vēstules bija saņēmuši senatori.

Policija ziņoja, ka ir savāktas divas vēstules. Vēstules bija izsūtītas Karlam Levinam, kurš atrodas Mičiganas štatā.
Pirmā vēstule bija atrasta Rodžera Vinkera korespondencē. Šī aploksne bija izsūtīta no Memfisas.

Pēc šī bija liels pārtraukums, maija beigās saindētās vēstules saņēma Maikls Blumbergs. Abās vēstulēs bija draudu teksts, kurā izsūtītājs uzstājās pret šaujamieroču tirdzniecības aizliegumu.

17.maijā vēstuli saņēma tiesnesis no Vašingtonas, otra vēstule palika pasta nodaļā.


Написать комментарий