V. Nadeždins: Uzņēmēji augstu novērtēja Daugavpils pilsētas svētku organizāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas svētku ietvaros rīkotajā uzņēmēju gājienā piedalījās vairāk uzņēmēju nekā tas bija plānots iepriekš: sākotnēji pieteicās 900 uzņēmēju, kopumā gājienā piedalījās vairāk nekā 1 200 uzņēmēju.

Uzņēmējdarbības attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins portālam Gorod.lv pastāstīja, ka uzņēmēji aktīvi piedalījās rīkotajā pasākumā un interesanti prezentēja savas nodarbes nozari.

Neskatoties uz to, ka skeptiski bija uztverta pilsētas svētku izvēlētā tematika un sākotnēji nevarēja saprast kā kultūras programmu apvienot ar uzņēmējdarbības tematiku, kopumā iecerēto izdevās īstenot, par to liecina valdības un uzņēmēju atsauksmes, atzīmēja V.Nadeždins.

„Priecē tas, ka no 244 tirgotājiem, kuri piedalījās gadatirgū puse no tiem bija vietējie, pagājušo svētku gadatirgos piedalījās tikai ceturtā daļa vietējo tirgotāju. Vietējie uzņēmēji labprāt pieteicās sponsorēt koncertu norisi pilsētas mikrorajonos. Uzskatu, ka svētki ir izdevušies, un arī uzņēmēji ļoti labi atsaucās par svētku norisi un organizāciju,” teica V.Nadeždins.


Написать комментарий