Lauras Bicānes albuma prezentācijas koncerts Latgales vēstniecībā GORS

Jūnijā dienasgaismu ieraudzījis latgaliešu izpildītājas un dziesmu autores Lauras Bicānes pirmais albums „Es tikai ļaujūs”. 26. jūnija vakarā Latgales vēstniecības GORS Mazajā zālē notiks albuma prezentācijas koncerts, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Kā saka pati Laura, albums „Es tikai ļaujūs” ir viņas vizītkarte. Katra dziesma nes savu stāstu par tās autori. Albums savu nosaukumu ieguvis no dziesmas „Freakin’Out”, kas startējusi „Eirovīzijas 2012” nacionālās atlases pusfinālā, oriģinālversijas latgaliešu valodā. Albumā iekļautas dziesmas septiņās valodās, jo Lauras aizraušanos ar mūziku pavada liela interese arī par svešvalodām. Jaunas skaņas ieguvušas dziesmas, kas jau dzirdētas projektā „Jauna slavas dziesma 2012”.

Ierakstot albumu, Laura ir sadarbojusies ar mūziķiem no latgaliešu pozitīvā roka grupas „Dabasu Durovys”, basģitāristu Valdi Rundzānu no leģendārās Daugavpils rokgrupas „Elpa”, džeza pianistu Aleksandru Blūmi no Vācijas un citiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem. Laura sirsnīgi pateicas ikvienam, kas palīdzējis albuma tapšanā.

Laura aicina visus interesentus uz albuma prezentācijas koncertu Rēzeknē, kas notiks trešdien, 26. jūnijā plkst. 18.00 Latgales vēstniecības GORS Mazajā zālē. Biļetes uz koncertu var iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās visā Latvijā (Rēzeknē tā atrodas Latgales vēstniecībā GORS, Pils ielā 4) un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena ir divi lati.


Написать комментарий