Deputāte N.Petrova, strādājot jaunajā Domē, ievēros likumus, plāno darboties Finanšu komitejā

foto: partijadmp.lv
foto: partijadmp.lv

Šī gada pašvaldību vēlēšanu priekšvēlēšanu kampaņa Daugavpilī bija ļoti aktīva: potenciālie deputāti dāsni solīja visādus labumus un kur vien iespējams ievietoja dažāda veida aģitācijas reklāmu.

Piemēram, pilsētas ielas un tramvaju pieturas rotāja plakāti ar vīrieša dūres attēlu un uzrakstu: „Varu strādniekiem!”. Tā bija partijas „Daugavpils – mana pilsēta” aģitācija.

Portāls Gorod.lv griezās pie Jaunajā domē ievēlētās deputātes, kura pārstāv partiju „Daugavpils – mana pilsēta”, - Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcas valdes priekšsēdētājas Natālijas Petrovas, lūdzot pastāstīt, kādā veidā tiks īstenoti aģitācijas laikā dotie solījumi.

Partija „Daugavpils - mana pilsēta” prezentēja sevi kā vienīgo partiju, kurai ir izstrādāta ekonomiska programma krīzes pārvarēšanai. N.Petrova nekonkretizēja, kādā veidā vara, beidzot, tiks nodota darba klases pārstāvjiem, kā arī nepastāstīja, vai tiks radītas jaunas darba vietas un cik daudz to būs. Viņa atzīmēja, ka „mūsu partija pozicionē sevi kā strādnieku partija, jo tās dibinātāji ir daugavpilieši, kuri strādā Daugavpils rūpnīcās un uzņēmumos. Tiesības kļūt par Daugavpils pilsētas domes deputāti man deleģēja 1 387 Latvijas pilsoņi, kuri vēlēšanās nobalsoja par mūsu sarakstu. Kā pilsētas Domes deputāte pārstāvēšu likumdošanas varu pašvaldības līmenī.

Natālija Petrova neminēja, kādu pilsētas dzīves jomu viņa varētu uzraudzīt kā deputāte, paziņojot, ka pašvaldības deputāta tiesības un pienākumus reglamentē likums „Par pašvaldībām” un Republikas pilsētas domes un novada domes deputāta statusa likums, kurus viņa ievēros. Partijas „Daugavpils - mana pilsēta” pārstāve plāno strādāt pilsētas Domes Finanšu komitejā.

Uz portāla žurnālista jautājumu, vai Petrovas kundze ir gatava atstāt LRR priekšsēdētājas amatu, ja tiks ievēlēta pilsētas priekšsēdētāja vietnieces amatā, viņa atbildēja sekojošo: „Jaunā Daugavpils pilsētas domes sasaukuma deputāti ievēlēs vicemērus sēdē, kuras datums pagaidām nav zināms. Sagaidīsim šo sēdi un redzēsim, kas notiks”, paziņoja N.Petrova.


Написать комментарий