Vēstule redakcijā: Vai varētu brīdināt iedzīvotājus par ielu remontu?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 18.jūnijā, portāla Gorod.lv redakcija saņēma kārtējo vēstuli, kurā kāda lasītāja ziņoja, ka, atnākot no darba, konstatēja, ka Liepājas ielā notiekošo remontdarbu dēļ nav iespējams izbraukt no pagalma.

„Vai var uzzināt Liepājas ielā iecerēto darbu plānu? Mani interesē posms starp Puškina un Miera ielu. Nav nekādu brīdinājumu. Atnācu no darba, bet pie vārtiem viss ir izrakts, no pagalma izbraukt nevar. Vai varētu brīdināt iedzīvotājus par remontdarbiem? Iepriekš pateicos par atbildi”, raksta lasītāja.

Uzdoto jautājumu portāls Gorod.lv adresēja Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” vadītājam Aivaram Pudānam, kurš atzīmēja, ka 19.jūnija vakarā Liepājas ielā minētajā posmā jau bija iespējams piebraukt pie mājām.

A.Pudāns paskaidroja, ka ar celtniekiem noslēgtajā līgumā vienmēr esot atrunāts, ka piebraucamajiem ceļiem jābūt pieejamiem, tādēļ viņi cenšas minimizēt iedzīvotājiem sagādātās neērtības un nepieļaut piebraucamo ceļu nepieejamību vairāku dienu laikā.

Patlaban pilsētā tiek īstenoti 7 projekti, kuru ietvaros darbi tiek veikti 9 objektos, drīz darbi tiks uzsākti vēl divos objektos. Pēc A.Pudāna vārdiem, visa informācija par remontdarbiem esot pieejama pašvaldības mājas lapā.

Iedzīvotāji var griezties Komunālās saimniecības pārvaldē pa tālr.654 76314. Pēc A.Pudāna vārdiem, iedzīvotāji bieži griežas pārvaldē, speciālisti cenšas operatīvi tikt skaidrībā ar situāciju un sniegt paskaidrojumus pilsētniekiem.
 


Написать комментарий