Daugavpils skolu jauni sporta laukumi nav īpaši pieprasīti pilsētnieku vidū

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau tika ziņots, visi daugavpilieši, kuri vēlas sportot svaigajā gaisā, var izmantot pilsētas mācību iestāžu sporta laukumus, kuri tika izveidoti ES renovācijas projekta ietvaros.

Patlaban Daugavpils iedzīvotāji var bez maksas izmantot gandrīz desmit stadionus pie pilsētas skolām.

Pēc Daugavpils 9.vidusskolas direktora Artura Fedotova vārdiem, pilsētnieki ne pārāk aktīvi izmanto iespēju sportot mūsdienīgajā skolas stadionā. Sporta stadionu apmeklē jauniešu grupa, kura nodarbojas ar ielu basketbolu. Jaunieši ir visai aktīvi – vasaras sākumā jau trīs reizes apmeklējuši sporta laukumu.

Skolas direktors pastāstīja, ka skolas sporta laukumu var izmantot, pēc plkst.18:00 griežoties pie skolas dežuranta, paņemot līdzi personas apliecinošo dokumentu un iepazīstoties ar Skolas stadiona izmantošanas noteikumiem un drošības noteikumiem.

Pēc formalitāšu nokārtošanas, interesenti varēs izmantot dežuranta atvērto sporta stadionu. Tā izmantošanas laiks nav ierobežots, ja laukumu nav plānots izmantot kādā skolas pasākumā – sporta stundās, svētkos, vasaras nometnes aktivitātēs utt. 9.vidusskolas stadionā var trenēties līdz plkst.22:00.

Vidusskolas direktors A.Fedotovs paziņoja, ka nekādi negadījumi vai pārpratumi skolas sporta laukumā netika fiksēti.
 


Написать комментарий